reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Cześć laski.
U mnie już tez chyba wiedzą wszyscy najważniejsi a z reszta tak naprawdę nie wiem jak daleko poszła informacja. Nie robię juz z tego tajemnicy :) Jak jestem na zwolnieniu lekarskim to każdy w pracy wie o co chodzi. Wolałam żeby rodzina i znajomi dowiedzieli się ode mnie a z nie z plotek na mieście ;)

Dlatego moje osobiste zdanie jest zeby poczekac jeszcze z tydzien lub dwa i zrobic forum prywatne.Sa tu fajne dziewczyny i bedziemy sie bardziej otwierac i dodawac zdjecia i nie chcialabym zeby to latalo po calym internecie mimo ze jest sie tu anonimowym.Te dziewczyny ktore sie wstydza lub nie chca udzielac,niech sie chociaz przywiataja bo moga nie zostac na forum prywatnym.wszystkie dziewczyny tak robia ze robia pozniej watek prywatny.nie widze potrzeby zeby ktos kto jest nie w kwietniowych mamach 2021 czytal o naszych przezyciach.Ale to moje zdanie i tak bym chciala zebysmy zrobily za niedlugo.Kto mial dolaczyc to dolaczyl,kto jeszcze nie ten niech wyjdzie z krzaczorow my tu nie gryziemy

Ja już piąty tydzień praktycznie 24 na dobę w lozku, mdłości i wymioty 🤢
Powiedziałam mojemu że to nasze pierwsze i ostatnie dzidzio.
Czy tylko ja się czuję tak dramatycznie bez sił? W dodatku bóle brzucha. Tragedia.a to dopiero 10 tydzień. 😢
Bardzo Ci współczuję. Ponoc po 12 tyg jest lepiej i tego się trzymaj. Ja chyba jestem szczęściara bo mdłości i bóle brzucha mialam tylko jakieś 2 tygodnie a teraz czuję się dobrze. Jestem tylko senna i zmęczona ale to żaden problem.

Dziewczyny w jak u was z cukrem? Niektóre Z was pisały ze miały zły wynik. Zły czyli jaki? Pytam bo mi wyszło 94. Jutro mam wizyte u gina i trochę się boję czy to juz cukrzyca ciążowa czy jeszcze nie? W internecie raz czytam ze norma w ciazy do 95 a inne artykuły mówią że 92. Pewnie już część z Was ma to za sobą. Jak myślicie jak zakwalifikuje to mój gin? Hmm

reklama
Dziewczyny w jak u was z cukrem? Niektóre Z was pisały ze miały zły wynik. Zły czyli jaki? Pytam bo mi wyszło 94. Jutro mam wizyte u gina i trochę się boję czy to juz cukrzyca ciążowa czy jeszcze nie? W internecie raz czytam ze norma w ciazy do 95 a inne artykuły mówią że 92. Pewnie już część z Was ma to za sobą. Jak myślicie jak zakwalifikuje to mój gin? Hmm
A jakie masz normy w laboratorium? U mnie jest do 100 mam 95 więc gin mówi że wynik idealny.

Do góry