reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja z OM 30 kwietnia :)
Oo super! A według usg? Mi z om to wychodzi 20 kwietnia 🤣🤣
U mnie większość rodziny wie od skończonego 5 tygodnia.
@Patii_666 internistka zbadała, zleciła zrobić OB, skierowała do ginekolog. Poszłam praktycznie od razu. Na szczęście wszystko w normach. Powiedziała że jedyne co może zalecić to iść brafitterki i dobrać odpowiedni biustonosz żeby ciężar ciała utrzymywał się na ramionach a nie piersi ciągnęły w doł. Ze niby są takie staniki które mogą się jeszcze trochę rozciągnąć dopasować do piersi bo pewnie jeszcze trochę urośnie. A że jak chodzić bez stanika to piersi będą ciągnąć w dół też. Bo ogółem chodziłam po domu bez, bo tak mi urosly, nawet w sportowym ciśnie, ale przynajmniej dało się spać.

Wiecie może czy taki stanik dam radę kupić online? Nie chcę oszczędzać zbyt na bieliźnie, ale jak byłam u brafitterki przed ślubem to taki stanik jaki kupiłam za 170 zł był w internecie za mniej niż 100...
Wystarczy iść do dobrego sklepy z polską bielizną. Ja staniki kupuje do 100 zl większość kolo 80 kosztują

reklama
Oo super! A według usg? Mi z om to wychodzi 20 kwietnia 🤣🤣

Wystarczy iść do dobrego sklepy z polską bielizną. Ja staniki kupuje do 100 zl większość kolo 80 kosztują

Nie dała mi jeszcze terminu z usg. Miałam dwa razy robione w ramach wizyty przez doktor prowadząca, mam skierowanie na za tydzień typowo na usg, pewnie na trochę lepszym sprzęcie.
To właśnie był polski nipplex... Sklep też taki butik bardziej

Ja osobiście mieszkam w Słupsku. Do Gdańska jeżdżę do kliniki invicta..na prenatalne.. . W Słupsku mam oddział ale słyszałam że w Gdańsku właśnie w klinice są świetni lekarze... A tak to niestety nie pomogę. Możesz poczytać opinie...
A do jakiego lekarza chodzisz w Słupsku, bo tez zamierzam tam chodzic a nie moge znaleźć nikogo konkretnego.

Cześć dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza okazuje się że będziemy mieli bliźniaki, dwa maleńkie serduszka biją. Niestety ciąża jest bardzo wysokiego ryzyka, ponieważ dzieciątka mają jeden worek owodniowy i jedno ciałko żółte jak narazie. Naczytałam się że przy wczesnej ciąży może nie być widać że siedzą w dwóch osobnych także mam nadzieję że tak u mnie jest mega się boję. Taka ciąża zdarza bardzo rzadko.
Aleee super ❤️❤️❤️ Gratulacje! Będzie wszystko dobrze! Musi być! ❤️

Ja osobiście mieszkam w Słupsku. Do Gdańska jeżdżę do kliniki invicta..na prenatalne.. . W Słupsku mam oddział ale słyszałam że w Gdańsku właśnie w klinice są świetni lekarze... A tak to niestety nie pomogę. Możesz poczytać opinie...
A do jakiego lekarza chodzisz w Słupsku? bo tez zamierzam tam chodzic a nie moge znaleźć nikogo konkretnego.

reklama
Ja już piąty tydzień praktycznie 24 na dobę w lozku, mdłości i wymioty 🤢
Powiedziałam mojemu że to nasze pierwsze i ostatnie dzidzio.
Czy tylko ja się czuję tak dramatycznie bez sił? W dodatku bóle brzucha. Tragedia.a to dopiero 10 tydzień. 😢

Do góry