Czarna 36
Fanka BB :)
kurde a myslalam ze tylko ja tutaj mam tyle latJa mam 37 lat i druga ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde a myslalam ze tylko ja tutaj mam tyle latJa mam 37 lat i druga ciąża
Ja mam 30 (No dobra, w listopadzie 31) i to moja druga ciąża (nie licząc biochemicznej z czerwca...). W domu dwulatekHej dziewczyny mam nadzieję że się żadna na mnie nie pogniewa ale z ciekawości chciałam się zorientować jakie grupy wiekowe mamy tutaj ☺ jakby ktoś chciał się podzielić to super, ja mam 24 lata i to moje pierwsza ciąża ☺
30-tka za 3 tygodnie to moja pierwsza ciazaHej dziewczyny mam nadzieję że się żadna na mnie nie pogniewa ale z ciekawości chciałam się zorientować jakie grupy wiekowe mamy tutaj jakby ktoś chciał się podzielić to super, ja mam 24 lata i to moje pierwsza ciąża
Kochana spokojnie! Nie stresuj sie tym detektorem tam jest napisane, ze po 12 tygodniach chyba, a gdzieś w necie czytałam, ze detektory to tak w sumie bliżej 16 tygodnia zaczynaja lepiej łapać. Ze nie wspomnę jak nawet z wielkim brzuchem w 40 tygodniu czasem cieżko znaleźć tętno na badaniu ktg ja detektorem złapałam, ale ciagle słyszę moje, faktycznie najbardziej w prawej strony na dole to moje słychać. A dziecka złapałam jakoś posrodku lekko nad blizna po cc. I uwaga, odsunęłam ręka sadło i dopiero na takiej naciągniętej skórze złapałam tętno a wcale nie mam jakoś bardzo dużo tego sadełka, taka po prostu oponka po pierwszej ciazy próbuj dalej na spokojnie i w końcu sie uda sama mówisz, ze złapałaś na 2 sekundy, a to juz cos przy takim ruchliwym maleństwie w brzuszku!
Hahaha masz rację, dobre agentki USG co drugi dzień może by nas uspokoiło .Dzidziu, mi to już się teraz śmiać z nas chce bo jak nas coś nie dźga w boku, lub nas wilczy apetyt atakuje to tętna nie możemy znaleźć. Zawsze coś Mój przed chwilą mówi do mnie „Moniś, wyluzuj na pewno kupiłyście jakąś podróbkę bo zobacz to nawet wyglądu nie ma” Właśnie Dzidziu, jak u Ciebie z apetytem? Mnie nawet dziś nieco mdliło ale już wiem dlaczego... Zjadłam Marsa i KitKata i jak ręką odjął
Ja też 24,druga ciążaHej dziewczyny mam nadzieję że się żadna na mnie nie pogniewa ale z ciekawości chciałam się zorientować jakie grupy wiekowe mamy tutaj ☺ jakby ktoś chciał się podzielić to super, ja mam 24 lata i to moje pierwsza ciąża ☺