reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja już po wizycie - maleństwo ma 1,2 cm i bijące serduszko 😃 Według pomiaru to 7t3d czyli tylko 2 dni mniej niż z OM. Ale niestety nie jest jeszcze wszystko dobrze przymocowane i jest przestrzeń z płynem/krwią, więc mam się bardzo oszczędzać :/ tylko jak wytłumaczyć 2 latce, że nie mogę jej brać na ręce?
Dostałam skierowanie na badania krwi i na prenatalne. Następna wizyta z 3 tyg.
Dzidzia 😍 wyrówna , najważniejsze ze sie rozwija ❤! Oszczędzaj się! 🙂

reklama
Hej dziewczyny mam nadzieję że się żadna na mnie nie pogniewa ale z ciekawości chciałam się zorientować jakie grupy wiekowe mamy tutaj [emoji3526] jakby ktoś chciał się podzielić to super, ja mam 24 lata i to moje pierwsza ciąża [emoji3526]
Ja mam 25lat, 2 ciąża. W domu syn rok i 10 miesięcy :)

@magdula36 synowi tłumacze że jest duży chłopak i sam może coś zrobić typu wejść do krzesełeczka do karmienia. Przytulam go na siedząco, leżąco

Hej dziewczyny mam nadzieję że się żadna na mnie nie pogniewa ale z ciekawości chciałam się zorientować jakie grupy wiekowe mamy tutaj ☺ jakby ktoś chciał się podzielić to super, ja mam 24 lata i to moje pierwsza ciąża ☺
Ja mam 28, to w sumie moja druga ciąża, ale w pierwszej było puste jajo w 8 tygodniu. Teraz jesteśmy 9+2 ♥️

reklama
Do góry