reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ok czy któraś z Was z tym detektorem łatwo znalazla tetno Dzidzi❤? Bo ja 2 razy cos usłyszałam, a teraz ledwo swoje lapie przy tętnicy. Jak to proste, to zaczynam panikowac. Mąż mówi, ze to zabawka, a nie sprzęt i to nie jest wymierne. Uważa, że dlałam sie nabic w butelkę.
Czy Wasze to też są z jakiejś spółki z Chin?
Jestem 11+4 więc powinnam juz detektorem słyszeć wyraźnie serduszko ❤ Dzidzi❤?

Rano zazwyczaj od razu znajduje serduszko, popołudniu muszę szukać po troszeczku na bok trochę do góry poobracac tym detektorem i znalazłam raz jest z. Prawej raz z lewej niedaleko mojej tętnicy więc odsuwam trochę poruszam detektorem i łapie tetno bobasa trzeba cierpliwosci. Wiadomo dziecko, będzie wieksze na pewno, takiego problemu nie będzie, ale ja jestem zadowolona.

30 lat i 3 dziecko w drodze. Jeny ciężko mi się pisze tę 3 z przodu [emoji23]

Moja mama się przeprowadziła do naszego miasteczka. W ten weekend przeniosła rzeczy do wynajmowanego studia. Jest sama, gratów ma od groma i siedzi i nie potrafi się ogarnąć z tym. Coraz częściej się czuje jakbym była jej matka, a nie córką. Mówi ze jakby wiedziala, ze to mieszkanie jest takie male to by się nie przeprowadzała. Salonów potrzebuje na te swoje wszystkie rzeczy. Szczerze to jak dla mnie to mieszkanie jest naprawdę fajne tym bardziej, że jest sama i nikt jej się nie będzie kręcił pod nogami, poza psem. Zawsze wszystko jest źle, nigdy nic nie pasuje. Dowiedziałam się, że żyć jej się nie chce. Dlatego, że ma male mieszkanie? Nosz kurde większych problemów nie ma? Mam dość :-/
Też 30 i 3 ciąża:) w domu 2 córki 7 i 5 lat :)

Rano zazwyczaj od razu znajduje serduszko, popołudniu muszę szukać po troszeczku na bok trochę do góry poobracac tym detektorem i znalazłam raz jest z. Prawej raz z lewej niedaleko mojej tętnicy więc odsuwam trochę poruszam detektorem i łapie tetno bobasa trzeba cierpliwosci. Wiadomo dziecko, będzie wieksze na pewno, takiego problemu nie będzie, ale ja jestem zadowolona.
Dzięki, ja jestem jakaś niecierpliwa i już sceptycznie zaczęłam do tego podchodzić, czy to działa 😝. Spróbuje rano na pusty żołądek i po wc (i gazach 🙈).

reklama
Do góry