reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ewelinka tak mi przykro kochana :( trzymaj się i jak będziesz miała siłę dawaj znać co u Ciebie i Twojej gromadki [emoji8][emoji8] tulam mocno!!

Co do wyjeżdżania za granicę jednego z partnerów to dla mnie to absolutnie nie wchodzi w grę , nie wyobrażam sobie życia na odległość tym bardziej jak partnerka jest w ciąży czy są dzieci. Rozumiem , że czasami to siła wyższa i na prawdę podziwiam każdą z Was z osobna za wytrwałość i cierpliwość [emoji3590]

A co do nazewnictwa partnerów to u Nas stary też występuje chociaż częściej dziadu/ dziadówa [emoji1787][emoji1787] i absolutnie w żaden sposób ani ja ani on nie czujemy się urażeni [emoji1745] oboje mamy do siebie duży dystans i jednocześnie dużo szacunku :)

Podpisaliśmy dzisiaj umowę przedstepną kupna Naszego nowego mieszkania [emoji7][emoji7][emoji3590] ale się cieszę i opije to szklanką wody takie szaleństwo [emoji1787][emoji1787][emoji1751]

Cześć dziewczyny poszłam ... bo miał założyć mi kartę ciąży itd ... ale zaczęłam mocniej krwawić ... trochę ... i zbadał mnie ... i dziecko przestało się rozwijać serduszko nie bije ...
jutro mam się zgłosić w szpitalu 🥺🥺😢😭
Chciałam tylko napisać trzymajcie się kochane ... ja naprawdę byłam pewna ze tego maluszka urodzę 😓😥😰
Tak strasznie mi przykro...😪😪😢😢😭
Powiem tylko...trzymaj się kochana 🤗🤗🤗

Ufff ja już po wizycie, bardzo się stresowałam bo w niedziele w nocy wylądowałam na sor z krwotokiem ☹️ Dzidziuś jest waleczny bo mimo plamien od prawie 3 tygodni rozwija sie dobrze. Moj mąż się śmieje, ze to waleczny Leonidas 🤪 zaczynam 9 tydzień , karta ciąży założona. Niestety plamie bo łożysko jest lekko odklejone wiec czekamy na to co da mi kolejny dzień . Ale jestem dobrej myśli 🥰

Ja dzis chyba jak zasnie moj syn siądę i będę wyć, przewyje wieczór, w domu mam taki balagan a mój syn nic mi nie nie daje zrobić, wyje, ciągnie za rękę, wola non stop jestem tak zmęczona ze nieraz mysle jak ja dam radę z dwojka :((( a ma prawie 3 lata... Nie umie sie zając niczym sam:( a dodam, ze nie jestem z tych matek które dają sobie wejść na głowę bo gdybym mu dala to bym cale dnie siedziała z samochodzikami w rękach
Musialam sie wyżalić :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry