reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Będziesz rodzic w sw. Zofii? Ja sama nie wiem gdzie...waham się nad Bielańskim bo blisko...Wiem wiem Ja co prawda na drugim krańcu, bo przy Św. Zofii ale damy radę
Ladybird1989
Ewelina tak mi przykro! Wszystkie tu trzymałyśmy za Ciebie kciuki. Bedzie nam Ciebie brakowało. Moze nas kiedyś jeszcze odwiedzisz? Trzymaj się.Myślałam o tym żeby do was zaglądać ale jednak to za bardzo boli
Ale życzę wam żeby te smutne dni się skończyły i abyście zobaczyły swoje cuda w kwietniu ja za dwa miesiące zakładam spirale i nie planuje więcej nic
Monika2211
Dzidziu, ja wcześniej czytałam dużo na temat detektorów i obiecałam sobie, że jeśli nie będę mogła znaleźć tętna dzidziusia, to nie będę świrowała. No ale jednak człowiekowi już głupie myśli do głowy przychodzą dlatego stwierdziłam, że odsyłam. Wygenerowałam już sobie ten druk na pocztę i jutro odsyłam. Może będę spokojniejsza A poza tym, zawsze mogę zamówić nowy W każdym razie Dzidziu nie przejmujmy się tym za bardzo, jesteśmy jednak na dość wczesnym etapie, poza tym znalezienie serduszka też wymaga wprawyMonika ja tez szukam szukam i nie wiem jak to juz przykładać. Aplikacja w dzien mi pokazala, teraz nie działa mi, słyszę w słuchawkach , ale nie pokazuje na komórce, no i nie wiem co myslec?
Czarna 36
ech...jak my z przedmęzem do siebie czasem mówimy to dopiero ktos z boku mogłyby sobie pomyslecMy poprostu tak mamy i kochamy sie bardzo od 13 lat . Oboje jestesmy luzakami i nie traktujemy wszystkiego smiertelnie poważnie Ale każdy jedt inny i co innego go mierziNie trafiłaś w sedno. Nazywam go stary bo, bo po pierwsze paradoksalnie jest młodszy ode mnie i lubię tak do niego mówić, co mu nie przeszkadza. A uwierz mi, mówi zawszde wprost o wszystkim bez ogródek. Dziwne wnioski wysnułaś dogadujemy się swietnie i swietnie sie uzupełniamy. Nie wiem skąd czerpiesz wiedzę aczkolwiek bardzo rzadko o nim wspominam. A jeśli mówienie do męża stary świadczy o naszych relacjach, to nie wiedziałam. Mówię też do niego gruby choć jest dobrze umięśniony i nie jest gruby, to rozumiem, też świadczy o naszych złych relacjach? Różnie do siebie mówimy i stary czy gruby jest dla nas równie pieszczotliwe, co dla innych misiu czy kotku.
Edit.
Poza tym rozumiem, że nigdy w życiu nie byłaś rozżalona i nie chciałaś po prostu się wykrzyczeć.
Czarna 36
No ha bym nie chciala zostac ostatnią na tym padoleWłaśnie dzis odwiedziła nas taka Pani ktora ma blisko 100 i ona wręcz czeka na śmierć bo jej wszystkie koleżanki sa w niebie a tu nie ma juz co robic i ma sie dobrze nawet bardzo
magnolia1505
Ewelina tak bardzo mi przykro [emoji24] byłam pewna, ze będziesz tutaj do kwietnia, że te plamienia to "taki twój urok" [emoji24]
Chichuni
Uporaj się z tym sama jeśli chcesz czy też z nami. Coby się nie działo, to jednak jakis czas spędziliśmy tu razem, z każdą, ktora odeszła z powodu straty, ale sentyment jest i szkoda, że tak sie konczy wspolna przygoda, chociaż absolutnie nie musi.Myślałam o tym żeby do was zaglądać ale jednak to za bardzo boli
Ale życzę wam żeby te smutne dni się skończyły i abyście zobaczyły swoje cuda w kwietniu ❤❣ ja za dwa miesiące zakładam spirale i nie planuje więcej nic
Trzymaj się i wracaj kiedy tylko zapragniesz! Wykrzyczeć się wyżalić, możesz nawet wyzywać cały świat.
Czarna 36
Nawet nie wiesz jak mi smutnoMyślałam o tym żeby do was zaglądać ale jednak to za bardzo boli
Ale życzę wam żeby te smutne dni się skończyły i abyście zobaczyły swoje cuda w kwietniu ja za dwa miesiące zakładam spirale i nie planuje więcej nic
reklama
LaetitiaAinos
Zjadlam gorek, paczek ,ogorek ,ogorek,ogorek,ogorek jednak wygral ta nie rowna walke
Na samą myśl o zapachu ogórasa poszedł pawik. Dzięki! Ulżyłaś mi