Kasia0685
Fanka BB :)
DziękujęZatem gratulacje❤ i rozgośc sie, bo bardzo tu ciepło ❤!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęZatem gratulacje❤ i rozgośc sie, bo bardzo tu ciepło ❤!
Moja fasola ma 184 i sie martwie ze za duzo jak na 9 tydzienA moja Dzidzia ❤ na skanach 145 i 170 i 158 i 179 więc zgaduj zgadula !
Mi też i wg powiedział, że będziemy słuchać dopiero po 12tc, jutro nam wizytę to może usłyszę serduszko, bo w tej chwili jestem 11+3 z USG, czyli podobno już 12tc mi leciDlatego mi mój narazie nie mówił ile biło.. Tylko że wszystko jest ok.... I że jest bardzo zadowolona...
Ja urodziłam synka 3dni przed terminem, teraz też chciałabym coś szybciej lub do tygodnia że spóźnieniem bo tak będę miała teściów żeby z małym zostali, ale ja parę dni przed dużo chodziłam, myłam okna, robiłam pół przysiady takie, a dzień przed nie miałam sily z łóżka wstać chyba mój organizm się przygotowywał na toA ja mam pytanie do mam, ktore juz rodzily
Spotkalam sie dzis z teoria, ze wiekszosc pierworodek rodzi po terminie.
Jak to bylo u Was?
ja urodziłam 5 dni przed terminem także u mnie ta teza się nie sprawdziłaA ja mam pytanie do mam, ktore juz rodzily
Jak to bylo u Was?
Ja urodziłam synka 3dni przed terminem, teraz też chciałabym coś szybciej lub do tygodnia że spóźnieniem bo tak będę miała teściów żeby z małym zostali, ale ja parę dni przed dużo chodziłam, myłam okna, robiłam pół przysiady takie, a dzień przed nie miałam sily z łóżka wstać chyba mój organizm się przygotowywał na to
To super - bo ja raczej z tych niecierpliwychja urodziłam 5 dni przed terminem także u mnie ta teza się nie sprawdziła
Ah dziewczyny teraz now faza tętno dziecka aż poszłam zobaczyć ja miałam mierzone od 12tyg i wtedy mały miał 165 najmniej 128, więc może naprawdę wychodzi dziewczynka, i zluzujcie z tym szelki proszę was!,Moja fasola ma 184 i sie martwie ze za duzo jak na 9 tydzien
Przed terminem z usg, dzień po terminie z om. Wszystkie teorie można sobie darować, nie jesteśmy takie same i nie ma co się sugerować innymi ;-) ze swojego doświadczenia wiem, że zgaga nie powoduje wzrostu włosów, kształt brzucha, zachcianki i uroda nie mówią nic o płci, jak dupa swędzi to teściowa nie zawsze chwali ;-)A ja mam pytanie do mam, ktore juz rodzily
Jak to bylo u Was?