reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Przed terminem z usg, dzień po terminie z om. Wszystkie teorie można sobie darować, nie jesteśmy takie same i nie ma co się sugerować innymi ;-) ze swojego doświadczenia wiem, że zgaga nie powoduje wzrostu włosów, kształt brzucha, zachcianki i uroda nie mówią nic o płci, jak dupa swędzi to teściowa nie zawsze chwali ;-)
Haha, ja to wszystko wiem i w zabobony nie wierze ;)
Kazde dziecko dojrzewa w swoim tempie, niektore sa gotowe do wyjscia juz w 38 tyg., inne w 41 czy 42.
Dzisiaj jednak uslyszalam taka wypowiedz z ust poloznej i po krotkim zastanowieniu, musialam przyznac, ze wiekszosc moich kolezanek urodzila pierwsze dziecko “grubo“ po terminie.
Dlatego tez bylam ciekawa Waszych doswiadczen ;)

A ja mam pytanie do mam, ktore juz rodzily ;)
Spotkalam sie dzis z teoria, ze wiekszosc pierworodek rodzi po terminie.
Jak to bylo u Was? :)
Młoda urodzona 12 dni po terminie , próbowali ja wygonić na wszystkie możliwe sposoby , następnego dnia mialobyc CC ale na szczęście koniec końców akcja zaczęła się sama.

Przed terminem z usg, dzień po terminie z om. Wszystkie teorie można sobie darować, nie jesteśmy takie same i nie ma co się sugerować innymi ;-) ze swojego doświadczenia wiem, że zgaga nie powoduje wzrostu włosów, kształt brzucha, zachcianki i uroda nie mówią nic o płci, jak dupa swędzi to teściowa nie zawsze chwali ;-)
Juz wiem dlaczego dupa mnie nie swędzi 😂😂😂😂

reklama
Do góry