dorotakovv
Fanka BB :)
2 godziny jazdyGdybyś była w Wawie dalabym Ci!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 godziny jazdyGdybyś była w Wawie dalabym Ci!!!!
No ja tym razem też, bo muszę się w terminie zmieścić jak teście przyjadą bo inaczej sama pójdę rodzic..więc napewno coś będę kombinować żeby malucha wygonić,To super - bo ja raczej z tych niecierpliwych
Ja miesiąc wcześniej bez jednego dnia, tyle że tu zadecydowały względy medyczne a nie pośpiech kruszyny. Myślę że chyba nie ma reguły na to.A ja mam pytanie do mam, ktore juz rodzily
Spotkalam sie dzis z teoria, ze wiekszosc pierworodek rodzi po terminie.
Jak to bylo u Was?
Haha, ja to wszystko wiem i w zabobony nie wierzePrzed terminem z usg, dzień po terminie z om. Wszystkie teorie można sobie darować, nie jesteśmy takie same i nie ma co się sugerować innymi ;-) ze swojego doświadczenia wiem, że zgaga nie powoduje wzrostu włosów, kształt brzucha, zachcianki i uroda nie mówią nic o płci, jak dupa swędzi to teściowa nie zawsze chwali ;-)
38 tydzieńA ja mam pytanie do mam, ktore juz rodzily
Jak to bylo u Was?
Szczęściara U mnie zimno jak w kostnicy Dobrze, że to już kołderka timeZmarzluchy dobra wiadomość u mnie zaczeli grzać, grzejniki ciepłe !
A ja mam pytanie do mam, ktore juz rodzily
Jak to bylo u Was?
Młoda urodzona 12 dni po terminie , próbowali ja wygonić na wszystkie możliwe sposoby , następnego dnia mialobyc CC ale na szczęście koniec końców akcja zaczęła się sama.A ja mam pytanie do mam, ktore juz rodzily
Jak to bylo u Was?
Juz wiem dlaczego dupa mnie nie swędziPrzed terminem z usg, dzień po terminie z om. Wszystkie teorie można sobie darować, nie jesteśmy takie same i nie ma co się sugerować innymi ;-) ze swojego doświadczenia wiem, że zgaga nie powoduje wzrostu włosów, kształt brzucha, zachcianki i uroda nie mówią nic o płci, jak dupa swędzi to teściowa nie zawsze chwali ;-)
U mnie po terminieA ja mam pytanie do mam, ktore juz rodzily
Jak to bylo u Was?