Czarna 36
Fanka BB :)
Ja mam podobnieFakt, ze moze jestem przewrazliwiona, ale u mnie ta ciąża to prawdziwy cud, bo zaszlam po 4 latach staran, wiec widze w niej jedyną nadzieje i wsztstkiego sie boje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam podobnieFakt, ze moze jestem przewrazliwiona, ale u mnie ta ciąża to prawdziwy cud, bo zaszlam po 4 latach staran, wiec widze w niej jedyną nadzieje i wsztstkiego sie boje
ja mam wizytę w piąteke
Popieram. Również mam nadzieję, że żadna nie będzie musiała dokonać takiego wyboru. Nie wyobrażam sobie być w ciąży z dzidzią, która wiem, że umrze chwilę po porodzie lub miesiąc po podłączona do aparatur i wszytskich rurek. Pękłoby mi serce codziennie o tym myśląc i umierając kawałek po kawałku. Każda z nas ma wybór i wybiera co dla niej właściwe. To jest mega przykre, ale niestety takie rzeczy się zdążają.
Dziewczyny, dzisiaj pusto z wizytami? Która ma jeszcze w tym tygodniu? Pokazywać małe kropki
kochana bardzo sie ciesze ze wszystko okNa przeziebienie czosnek i syrop z cebuliCzesc dziewczyny. Ja dziś po wizycie. Moja fasolinka ma już całe 2,4 cm. Wychodzi że to 9t1d , termin prawdopodobnie 15kwietnia , może za miesiąc na prenatalnym USG wyjdzie pewniejszy termin. Słyszałam dziś serduszko i widziałam jak dzidzia się rusza . Wszystko w porządku na szczęście. Niestety nie wiem jak już się leczyć na to przeziębienie i kaszel po powiedział że żadnych leków itd
a prenatalne darmowe?ale co sie należy?
aaa to zmienia postac rzeczyZamkniemy w sensie ze zrobimy prywatny watek,pozniej juz beda zdjecia brzuchow itp i przewazniee wtedy idzie sie na prywatny.
Ja idę do Leśnickiego do genetiksu 400 zł USG z pappa , też rozważałam mastermed .U mnie w mastermed 450zl Białystok.[emoji2368]
Kupiłaś mnie husky , ja dzis po prscy 30 min drzemki i swiat jest lepszy!No ja dzisiaj bez drzemki po południu i czuję się jak *****. Mdli, brzuch i krzyż bolą,gazy.. I jestem tak zmęczona, jakbym biegała w robocie 12 godzin no stop, nawet zbyt wyczerpana by odpocząć i zasnąć...
Mam ochotę leżeć i narzekać jak husky na filmikach...
Ja mam zamiar mieć USG i pappa chyba też zrobię (choć teraz się waham ale USG na pewno). Nie rozumiem tego demonizowania aborcji...jesli ktoś nie chce to niech sobie jej nie robi a nie straszy resztę przymuszaniem i sugerowaniem. Ja przy mocno uszkodzonym płodzie na pewno bym skorzystała.
Liczę jednak, że żadna z nas nie będzie musiała stawac przed wyborem i decyzja zmieniająca nasze życie.
Też wolę pisać tu niż na FB, nawet jeśli ktoś wyciągnie to co piszemy gdzieś to jednak tu jest bardziej anonimowo.
Kupiłaś mnie husky , ja dzis po prscy 30 min drzemki i swiat jest lepszy!
Frytki z McD dostalam !