reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Czesc dziewczyny. Ja dziś po wizycie. Moja fasolinka ma już całe 2,4 cm. Wychodzi że to 9t1d , termin prawdopodobnie 15kwietnia , może za miesiąc na prenatalnym USG wyjdzie pewniejszy termin. Słyszałam dziś serduszko i widziałam jak dzidzia się rusza . Wszystko w porządku na szczęście. Niestety nie wiem jak już się leczyć na to przeziębienie i kaszel po powiedział że żadnych leków itd 🙈

reklama
To ile czasu minęło? Jutro będzie już wszystko wiadomo jak u mnie za tydzień! Stresuje się też lekko😜 będzie dobrze ❤️❤️
Aaa zle zrozumiałam. Szukasz kogos kto tez czeka na serduszko. Ja juz byłam na wizycie z serduszkiem😉 Dzisiaj mi wychodzi 9+3. A na wizycie z samym pęcherzykiem byłam w 5+3, potem po tygodniu było juz serduszko😉 i tydzień pozniej tez. Jutro po 2 tygodniach przerwy wizyta. Pozniej to juz chyba dopiero po miesiacu i od razu prenatalne

Czesc dziewczyny. Ja dziś po wizycie. Moja fasolinka ma już całe 2,4 cm. Wychodzi że to 9t1d , termin prawdopodobnie 15kwietnia , może za miesiąc na prenatalnym USG wyjdzie pewniejszy termin. Słyszałam dziś serduszko i widziałam jak dzidzia się rusza . Wszystko w porządku na szczęście. Niestety nie wiem jak już się leczyć na to przeziębienie i kaszel po powiedział że żadnych leków itd 🙈
Wspaniałe 😊 To już spora fasolinka urosła 😄

Aaa zle zrozumiałam. Szukasz kogos kto tez czeka na serduszko. Ja juz byłam na wizycie z serduszkiem😉 Dzisiaj mi wychodzi 9+3. A na wizycie z samym pęcherzykiem byłam w 5+3, potem po tygodniu było juz serduszko😉 i tydzień pozniej tez. Jutro po 2 tygodniach przerwy wizyta. Pozniej to juz chyba dopiero po miesiacu i od razu prenatalne
Aaa to super, to już jutro będzie całkiem wielki człowiek ❤️❤️ ja byłam 5+6 według usg i byl pęcherzyk i ciałko żółte i teraz po dwóch tygodniach ❤️

Ile razy dziennie mozna wziac paracetamol w ciąży. Rzadko biore leki ale dzisiaj tak mnie glowa boli ze nie mogę wytrzymać. Wzielam juz jedna tabletke
Ja 500 biorę tylko malsymalnie raz dziennie. Z racji, że mam często migreny, biorę od razu jak tylko zaczyna ćmić i z reguły pomaga.
Zrób sobie zimne okłady, też przynosi ulgę.

Super to my idziemy prawie tak samo dzień różnicy. Moja miała 2.27.. ❤️

Tak. Z Twojego polecenia. Dzięki! :) patrzyłam jeszcze na dwa inne miejsca z polecenia mojego lekarza i koleżanki ale jakoś tak mnie przekonaly bardzo pozytywnej opinie o pani doktor :)
Ona jest świetna! Na pewno nie będziesz żałować 😊😊 jej mąż też robi prenatalne i byłam u niego w 33tc i też bardzo byłam zadowolona, bo zarówno ona jak i on bardzo profesjonalnie podchodzą do badań, sprawdzają wszystko, pokazują, a do tego są bardzo mili i życzliwi 😊 No i badania jak widać też nie są u nich takie drogie :) aha no i super, że można być z mężem :D

reklama
To trzymam kciuki, która kobitka była na usg i by był tylko pęcherzyk żółtkowy? Też tak wariujecie jaj ja? Haha Jacie nie mogę się doczekać kolejnego usg ten tydzień będzie taki długi 😁😜😜😜
Ja miałam puste jajo w zeszłym tygodniu, a po 7 dniach było serducho♥️też to przeżywałam bo nie chcę 3 straty

Do góry