reklama
Super, gratuluję:-)
Serduszko ledwo na dniach zaczęło bić [emoji176][emoji85][emoji2370][emoji176] w sama porę [emoji3589][emoji176][emoji3059] za tydzień mam przyjść po kartę ciąży i badania ... teraz i tak za późno na to wszystko ... Zobacz załącznik 1173933
Ewelina @
Fanka BB :)
tak taki mój urokA powiedz jeszcze co lekarz powiedział o plamieniach? Taki Twój urok w każdej ciazy po prostu?
Ewelina @
u nas w rodzinie większość to Neumann my dziadkowie byli ale teściowie zmienili na NojmanEwelina Twoje nazwisko to Nojman? Ja za miesiąc tez będę Nojman, z tym, ze pisane Neumann i śmieje się bo wszyscy mojemu przyszlemu mężowi wszędzie piszą Nojman
Czarna 36
Mozesz wziąć zwolnienie bez kodu B.Tylko wtedy będziesz miec 80% pensji. W pracy natomiast sie nie skapną. Powiesz ze miałaś rotahey dziewczyny! ostatnio Wam pisałam, ze na dwa dni połowa objawów zniknęła no to niespodzianka od wczoraj od rana mam wymioty cały dzień. Nie mogę się ruszyć z łóżka jestem załamana. Zaczęłam 1 sierpnia nowa prace nie wiem co robić, jeśli wezmę kilka dni zwolnienia zobaczą, ze to l4 od ginekologa i na pewno dadzą mi wypowiedzenie eh. Z drugiej strony nie jestem w stanie pracować, mam prace zdalna ale kontakt z klientem, nie jestem w stanie nic mówić.. co byście zrobiły na moim miejscu? Czekam na informacje po wizytach!
Ewelina @
to prawie będziesz jak forumowa .... rodzina mogę się wkręcić na ślub i nawet się z zaproszeniem nie pomyliszEwelina Twoje nazwisko to Nojman? Ja za miesiąc tez będę Nojman, z tym, ze pisane Neumann i śmieje się bo wszyscy mojemu przyszlemu mężowi wszędzie piszą Nojman
Czarna 36
Ja jeszcze nie myslalam. Tak naprawde ile szpitali tyle opinii.Nadrobiłam co pisalyscie przy śniadaniu...filet z makreli w pomidorowym sosie
Mi też jakby wszystkie objawy odeszły i czuję lekki niepokój a wizyta dopiero za tydzień we wtorek...ja położna mam zamiar wybrać po połówkowym, z tego co czytałam powinno się wy rac do 26 tc. Wtedy też pewnie wybiorę szpital i opłacę by miejsce dla mnie było mimo że rodzę państwowo, bo nie stać mnie prywatnie a chciałabym chyba mieć większe prawdopodobieństwo przyjęcia tam, gdzie chciałabym rodzic. Czym się kierujecie przy wyborze szpitala? Czytacie opinie w necie itp?
Patii_666
Ojej współczuję, widzisz ja też wyczułam, mam mamografie dopiero 18.09 i mimo młodego wiek bardzo się martwię, trzymam kciuki za twoja mamę, i pamiętajcie dziewczyny miziajcie te cycki nawet w czasie prysznicu..Jestem zmarzluch, ale w tej ciąży to juz tragedia. Pierwsza była super, mogłam w bluzie zimą chodzić.
Żółtka będą zaparzone, spokojnie możesz jeść.
Dziewczyny czytam was codziennie, ale nie mam czasu za wiele pisać.
Dzisiaj byłam z mama na mammografii, wyczuła ostatnio guza w piersi. Martwię się o nią, bo babcia zmarła na raka piersi
reklama
Czarna 36
W Warszawie to ruletka,ale nie slyszalam zeby ktos miejsce kupował....ale fakt ze sie tym nie interesowalam wcześniejTak, można, jeśli naprawdę nie znajdą miejsca dla ciebie to jest jakiś tam zwrot tych pieniędzy ale nie pełnej kwoty. Zazwyczaj robią wszystko by cię przyjąć i to miejsce znalezc. Natomiast jeśli go nie ma to mogą odsyłać do kolejnego szpitala i chyba bym się bała że w nocy zacznę rodzic i tak będę jeździć przez pół Warszawy może tu a może tam .
Myślę że w szpitalach w mniejszych miejscowościach problemu z miejscami nie ma aż tak