Loli05
Fanka BB :)
Ciezko mi w uk to znalescCiężko znaleźć żurawinę suszona bez dużej ilości cukru więc lepiej kupić 100 procent sok bez cukru.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciezko mi w uk to znalescCiężko znaleźć żurawinę suszona bez dużej ilości cukru więc lepiej kupić 100 procent sok bez cukru.
Dzidziu rob tyle ile mozesz i tyle bys czuła się spokojnieUSG robią z konkretnych powodów a to sprawdzenie po krwawieniu, po krwiaku, a to sprawdzenie po plamieniu czy też wręcz stres, życie w strachu. Masz juz dziecko, a ja pierwsza ciaze straciłam, nie mówię że mi zależy bardziej, kazdej z nas zalezy, nie mam siostry ktora rodziła, zeby sie skonsultować, 2 przyjaciółki nie rodziły, zatem dlatego też tu jestem. Może za często, ale o każdym wie moja lekarz prowadząca, skonsultuję z nią kiedy zrobić następne.
Ale u Ciebie chyba nie ma takiej różnicy co do OM? Lecimy podobnie, czekam na Twoja wizytę bardzo,A mi przestało smakować wszystko to co zdrowe :/ za to grzanki z cebulą, żółtym serem i ketchupem wchodzą aż miło
@Martxx1 jeszcze ja jestem na szarym końcu póki co 6t6d i trochę się boję, że ostatnio był mały ten pęcherzyk, ale czekam dzielnie jeszcze tydzień do wizyty. W poprzedniej ciąży młoda była cały czas 2 tyg do przodu, szczególnie wzrostem a urodziła się i tak 2 dni po terminie według OM i tak jej zostało do teraz, bo w wieku 2 lat jest wysoka jak 3 latka
Mi raz zimno raz goraco jak przy menopauzieDobra dziewczyny teraz pytanie nie mogę sobie poradzić od jakiegoś tygodnia z zimnem chodzę opatulona jak zima czy Wy też tak macie czy odwrotnie gorąco Wam?
Wiem oczywiście, dlatego się śmieje, że czuję się jakbym była z innego miesiąca przy porodach może będzie nam się różnić 30 dni hahaNiektóre dziewczyny będą mialy piridy na początku kwietnia to czasem riznica między Nami mize byc i 3 tygodnie. Ja jestem teraz 8 tc 6 dzień. Pierwsze USG miałam w 6 tc. Tez się stresuję bo nie wiem co u mojej dzidzi po 3 tygodniach i przeziebieniu . Jeszcze 3 dni i stres coraz większy....
Ja dzis jak wyszlam z tramwaju tak mialam.Marzylam zeby mi sie odbiło....ale bez zawartościNo właśnie, i to takie dziwne gula w gardle i kurde ani w tą, ani w tą
Ech, wiem że jedna kobieta wychodzi z tego całoOjej współczuję, widzisz ja też wyczułam, mam mamografie dopiero 18.09 i mimo młodego wiek bardzo się martwię, trzymam kciuki za twoja mamę, i pamiętajcie dziewczyny miziajcie te cycki nawet w czasie prysznicu..
Super baardzo sie cieszę i....fajne pazurySerduszko ledwo na dniach zaczęło bić w sama porę za tydzień mam przyjść po kartę ciąży i badania ... teraz i tak za późno na to wszystko ... Zobacz załącznik 1173933