LaetitiaAinos
Fanka BB :)
Po chwili zastanowienia wybiorę 4 dni zaległego z 2018, bo mi przepadnie. I tylko dlatego. Zadzwonić też zadzwonię do kadr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To żart ja w osiedlowym sklepiku mam makrele na wagę! Powiedz ze ZAMAWIASZW sklepie nie mieli makreli........
Będzie jutro może, jak można nie mieć makreli?!
spokojnie ja jakoś się nie stresuje ... bo objawy mam takie ... za trzy osoby ciężarneTo późno, też miałam dziś mieć tak późno, ale na szczęście przesunęła się wizyta na 18;40 Jakaś dziś nerwowa jestem czy oby wszystko będzie dobrze..
To zapytaj, bo mi tak powiedziała księgowa męża i czytałam w necie też, że tak właśnie trzeba zrobić, bo po macierzyńskim kończy się okres ochronny i nawet w ten dzień powrotu pracodawca może dać wypowiedzenie jeśli się nie weźmie urlopu wypoczynkowegoJuż dwa razy wylądowałam w szpitalu. Rzygam jak kot i to bez uprzedzenia. Dlaczego mam wybierać urlop skoro mam podstawy do l4. Jakaś podstawa prawna? Aż przedzwonię do swoich kadr...
Ciesz się, że masz! U mnie dziś tak nijak bulgocze mi tylko w tej macicy, mloda moja się śmieje, że fasolka tam się gotujedziękuje kochana sama na to liczę chodź objawy mam takiego jak by tam 3 siedziała
byle to wytrzymać i do przodu wtedy będziemy się mogli cieszyć tak w pełniCiesz się, że masz! U mnie dziś tak nijak bulgocze mi tylko w tej macicy, mloda moja się śmieje, że fasolka tam się gotuje
To żadna różnica i uwierz mi że bardzo możliwe że Dziszia, nadrobi ja miałam na pierwszym USG 6 + 1 według OM 6+4 a teraz jest idealnie 10 + 4 = OM.Bardzo mi przykro przez te wszystkie złe wieści ściskam Wam dziewuszki!
A tym samym ja zaczęłam się martwić. Bo u mnie też jest drobna różnica między OM a USG. Byłam na wizycie 7+3 według OM, a według USG wyszło 7+0, serduszko biło, zarodek miał 11mm. Czy któraś z Was też miała takie drobne różnice i jak było dalej?
Kolejna wizyta w poniedziałek, co prawda u innego lekarza, ale będę miała porównanie czy dzidzia rośnie.
Wszystko zależy od charakteru wykonywanej pracy. Ja mam okulistę przez to że pracuje 8 godzin z komputerem, EKG bo stanowisko kierownicze i lekarz medycyny pracy. Bywa cholesterol z palca . Kiedyś byla krew i mocz, teraz juz nie wszedzie.Nie ma obowiązkowego moczu czy krwi we wstępnych badaniach medycyny pracy.