reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hejka, mało mnie tutaj na forum bo samopoczucie fatalne....pocieszam się że za miesiąc będzie lepiej. Mam sporo roboty w domu, dużo do szycia A leżę i nie mogę ogarnąć:(
Jutro wizyta, na 18.20 więc troche poczekam. Ostatnio serduszka nie było więc okaże się co dalej, wszystko albo nic.
Powodzenia,koniecznie sie odezwij😊

Dziewczyny a jak to jest z wyborem położnej u nas ? Dzis byla u mnie koleżanka, która tez jest w ciazy i mowila ze ona juz wybrała swoją położna ze dzwonila rozmawiały itd. A ja w ogole pierwsze słyszę o wyborze położnej nie wiem po co mi ktoś taki w ogole w pierwszej ciazy nie korzystałam z takich "usług "🤷‍♀️🤔

reklama
Do góry