reklama
Annig
Zaangażowana w BB
ja idę jutro na USG na 19:20. Od rana na 7 idę na pobranie krwi. Aktywny dzień...Która ma jutro wizytę?
Trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu
Martxx1
Fanka BB :)
W
Ja też jutro idę zrobić tsh i toxo. Tylko tyle zlecił na razieja idę jutro na USG na 19:20. Od rana na 7 idę na pobranie krwi. Aktywny dzień...
Mama2018mama
Ale Wam zazdroszczę ze macie checi na coś, moj maz pojechal po pizze ale chęci brak, dziś zrobilam na obiad łazanki i krokiety z sosem pieczarkowym e tam kanapke dalam rade tylko zjesc przez zgage eh popijam tylko kefir cale dnie
Dzis przyszla sąsiadka i mowi ale zeszczuplalas modela a ja sobie mysle zobaczysz mnie za 5 miesięcy myslalam ze brzuszek wiekszy a tu ooo hehe
Dzis przyszla sąsiadka i mowi ale zeszczuplalas modela a ja sobie mysle zobaczysz mnie za 5 miesięcy myslalam ze brzuszek wiekszy a tu ooo hehe
Gisiaczek 86
Ja mam jutro pobranie krwi.badania . A wizyta w środę... Usg
Goście wkoncu poszli... A ja mam chwilę wkoncu dla siebie...
Goście wkoncu poszli... A ja mam chwilę wkoncu dla siebie...
MajkaM1983
Aktywna w BB
Ja mam. I nadzieje, że kartę ciąży dostanęKtóra ma jutro wizytę?
Agata19922
Dziewczymy pytanie robicie sobie manicure albo pedicure lakierem? Mam ten top: killys bio utwardzacz baza i myślę czy przy otwartym oknie można pomalować najpierw top, lakier i top?
Lekarka powiedziała, ze do 12 tygodnia nie wolno malować włosów. A co z paznokciami ? Ponoć chodzi o zapachy.
Ja sobie normalnie w domu hybrydy robię.
Kinga_89
Ja też mam jutro wizytę z USG na godzinkę 12:00.Która ma jutro wizytę?
Czarna 36
a dlaczego nie wolno malowac wlosow do 12 tygodnia? Ja skurat w 12 jestem zapisana i ide a we wtorek lece na przedluzenie żelem paznokciDziewczymy pytanie robicie sobie manicure albo pedicure lakierem? Mam ten top: killys bio utwardzacz baza i myślę czy przy otwartym oknie można pomalować najpierw top, lakier i top?
Lekarka powiedziała, ze do 12 tygodnia nie wolno malować włosów. A co z paznokciami ? Ponoć chodzi o zapachy.
reklama
Czarna 36
No właśnie ja tez stopuje z zarciem. Jak tylko zjem cos tłustszego albo np jak dzis pizze to muli mnie strasznie. Mam wrazenie ze mi sie jelita skręcają. Koniec z ciezkostrawnymi rzeczami . Mdłości niestety sie nasiliłyMnie bolalo w ciąży z synem ciągle ale to raczej jelita bo wtedy sobie nie zalowalam jedzenia teraz jest inaczej nie mogę za bardzo jesc i jelita zdrowsze