reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Pewnie 6? Moj mial z 2lata i 4 m jak mu 6 wychodziły chyba boleśnie bo nie mógł gryzc ale nie płakał tak bardzo za to wszystkie wcześniejsze zeby plakal po nocach :)
Wiesz co musiałam aż wejść w neta na te zęby bo nie mialam pojęcia, 🤷🏼‍♀️😜z obrazka wynika że wychodzą mu 7albo 8 ale raczej dół więc 7,tak to wszystkie zęby ma i wgl nie było marudzenia gorączki czegokolwiek, a teraz cyrk na kółkach 🤷🏼‍♀️😱

Załączniki

• zeby_mleczne_kolejnosc.jpg
    zeby_mleczne_kolejnosc.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama
trochę mała przestaje w to wierzyć ... im więcej chodzę tym bardziej leci i boli brzuch ... nie mogę sobie pozwolić w tyg na leżenie ... nikt za mnie tego nie zrobi 🙄🥺
Spokojnie masz za da dni lekarza, nie poddawaj sie bo dziecko sie nie poddaje😉. Ja co prawda nie mam /jeszcze/dziecka,ale tez chodzę do roboty,brzuch czesto mnie boli,teraz np leze i pobolewa mnie całe podbrzusze. Moze tak musi byc i może tez nie oznacza to od razu katastrofy. Głowa do góry 🤗

Dziewczymy pytanie robicie sobie manicure albo pedicure lakierem? Mam ten top: killys bio utwardzacz baza i myślę czy przy otwartym oknie można pomalować najpierw top, lakier i top? 💅
Lekarka powiedziała, ze do 12 tygodnia nie wolno malować włosów. A co z paznokciami 🤔? Ponoć chodzi o zapachy.

trochę mała przestaje w to wierzyć ... im więcej chodzę tym bardziej leci i boli brzuch ... nie mogę sobie pozwolić w tyg na leżenie ... nikt za mnie tego nie zrobi 🙄🥺
Ja Ciebie rozumiem i trzymam kciuki. I też jak plamilam, to już później nawet nie jechałam na IP.... Brałam leki, i jeśli coś miałoby się stać - muszę przeżyć, bo zrobiłam wszystko co mogłam. U mnie się wyciszylo, za to chłopcy są chorzy i właśnie.. Nikt za mnie w nocy nie wstanie, nie poda leków, nie przytuli.. Trzymaj się a ja trzymam za Ciebie kciuki!

Dziewczymy pytanie robicie sobie manicure albo pedicure lakierem? Mam ten top: killys bio utwardzacz baza i myślę czy przy otwartym oknie można pomalować najpierw top, lakier i top? 💅
Lekarka powiedziała, ze do 12 tygodnia nie wolno malować włosów. A co z paznokciami 🤔? Ponoć chodzi o zapachy.
Zrobilam raz w 4tyg śmierdziało niemiłosiernie, teraz mam wesele robic nie bede ale nawet lakier zwykły śmierdzi w ciazy poronionej robilam na wesele i co paznokiec latalam nad kibelek nie chce truc tymi zapachami :) ale kiedys w ciąży z synem czytałam o zapachach i lekarz wypowiadal sie ze jesli mialby zapach np farby zaszkodzić dziecku to musialaby kobieta spędzić dzień nad wiaderkiem z farba z drugiej strony bliski przypadek kobiety ktora lakierowala podlogi w ciazy, chlopak ma teraz alergie na co mozliwe na wiosne niewiadomo czy od tego ale...

Zrobilam raz w 4tyg śmierdziało niemiłosiernie, teraz mam wesele robic nie bede ale nawet lakier zwykły śmierdzi w ciazy poronionej robilam na wesele i co paznokiec latalam nad kibelek nie chce truc tymi zapachami :) ale kiedys w ciąży z synem czytałam o zapachach i lekarz wypowiadal sie ze jesli mialby zapach np farby zaszkodzić dziecku to musialaby kobieta spędzić dzień nad wiaderkiem z farba z drugiej strony bliski przypadek kobiety ktora lakierowala podlogi w ciazy, chlopak ma teraz alergie na co mozliwe na wiosne niewiadomo czy od tego ale...
Dzięki, w sumie myślałam tylko o pedicure, ale i tak już pogoda na kryrte buty, najgorsze, ze trzeba zmyć poprzednie a zmywacz wali 🤪.

9
mam luteinę i duphaston 😉 teraz kazał mi brać po dwójna dawkę 🙈 tak bardzo bym chciała wytrzymać te dwa dni 🥺 ale jak mi sam powiedział przez tel ... na nic nie mamy wpływu 😓
Tak to prawda mi lekarz napoczatku ciazy powiedział luteina to nie superglue który poskleja jak cos bedzie nie tak... Nie mamy na nic wplywu możemy tylko wierzyć ze bedzie dobrze
A moze to jakis krwiaczek?

Powiem Wam ze mówicie o tych bolach brzucha mnie to brzuch nie boli tak ogólnie tylko jak dluzej pochodzę a tak to powiem Wam ze nie czuję żadnego ciągnięcia boleści ale z Usg wynikalo ze wszystko rosnie ładnie chyba ze za wcześnie na bole

Ja robię hybryde ale zapachów nie czuje wcale 😜

reklama
Do góry