Ewelina @
Fanka BB :)
ja to już się negatywnie nie nastawiam ... widziałaś serduszko wiec musi być do końca dobrzeChciałabym.. Ale przypomina mi się akcja z kwietnia/maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to już się negatywnie nie nastawiam ... widziałaś serduszko wiec musi być do końca dobrzeChciałabym.. Ale przypomina mi się akcja z kwietnia/maja
Moja kuzynka też 9 września młody z 6.. A w twoje urodziny mam usg...W moje urodziny 9 września mam trzy wywiadówki będę siedziała i się nudziła takich urodzin jeszcze nie miałam
Ja brałam 3x1Dziewczyny ktore biora luteine pod jezyk,ile bierzecie dziennie?ja mam w domu dwa opakowania luteina 50 i zastanawiam sie czy lepiej to zaczac brac niz ten Utrogestan zanim zobacze lekarza za tydzien.
A słyszałyście o tym ze jesli tętno plodu jest wysokie to mozna sie spodziewać dziewczynki?
Ja też mam 3 x 2 tab pod język, na IP powiedziała lekarka ze mogę też brać do tego 3x1 duphaston.Ja brałam 3x1
Teraz biorę 2x1 plus duphaston. Gin mówi że progesteronu nigdy za dużo.
Tak tak zapewne to taka teoria wyssana z palca jak z zachciankami hehehePrzyznam, że nie słyszałam .
Tętno Dzidzi się może wahać.
Moja Dzidzia zaczęła od 115, dalej 170, potem 159, dziś 145. Skonsultowałam to z prowadzącą lekarka i potwierdziła dziś, że to normalne.
Mi lekarka wskazala: najpierw Pergna Start, teraz Femibion 1, Folian (solgar).Czytalam trochę o witaminach w ciazy i powiem wam ze na rynku tak naprawdę to jest garstka ttch dobrych preparatów reszta to jakas masakra. Szukalam opini właśnie na temat swoich suplementów które zamierzam kupić na drugi trymestr i jest ok. Bierzesz i tak naprawde nie wiesz coWitaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!pantabletka.pl