reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jak myślicie co powinno się na takiej liscie kwietniowych mam znaleźć? Nick, termin porodu, wiek, może zostawić miejsce na płeć, co jeszcze?

reklama
Jak myślicie co powinno się na takiej liscie kwietniowych mam znaleźć? Nick, termin porodu, wiek, może zostawić miejsce na płeć, co jeszcze?

Może jeszcze w którym cyklu starań się udało? ;)

Kurczę dzień mnie nie było a tu tyle nowych przyszłych mamusiek!!! 🤩 gratuluje wszystkim ⏸❣️❣️❣️ I trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które wkrótce będą testować! 😘

Hej dziewczyny! Dołączam do Was z nadzieja na to co będzie😉 ale po kolei:
Byłam juz w marcowych mamuskach, zaczęło sie u mnie od tego, ze plamilam przez 3 dni w terminie miesiączki. Nie rozkręcało sie to w okres, wiec zrobiłam test i wyszedł blady. Liczyłam, ze to implantacja. Plamienie trwało nadal przez tydzień, testy pozytywne, niby trochę wyraźniejsze, ale bez szału. No i po tym tygodniu, 5 lipca jak chlusnelo krwią to leciało ostro ze skrzepami i juz wiedziałam co to oznacza. Ginekolog po tygodniu od tego krwawienia potwierdził, ze w usg ciazy nie ma, przynajmniej w macicy i kazał zrobić hcg. Zrobiłam dopiero po 4 dniach od wizyty (14 lipca) i wyszło 1,2, wiec brak ciazy.
nie wiedziałam jak liczyć kolejny cykl, czy krwawienie można uznać za miesiączkę czy jednak rodzaj poronienia itd. Ale dzisiaj zrobiłam test i sa 2 kreski! Mimo, ze to dopiero 26 dc...
podchodzę do tego na chłodno na razie, z badaniem krwi poczekam jeszcze kilka dni i sie okaze😉
Jej jaka dziwna sprawa.....
Ale nasz organizm jest nieprzewidywalny
Gratuluję

reklama
U mnie niestety 2 miesiąc z bielą w tle...chciałam szybko szybko A tu chyba dłuższa sprawa się zapowiada. A brała może któraś z Was Ovarin? Dostałam od koleżanki i zaczęłam brać po jej opinii że dobrze działa ale JAK później poczytałam opinie w necie pisały kobiety że im miesiączki poblokowal.

Do góry