P
pożegnanie
Gość
Mam USG o 09:50. Myślę, że jest OK, nic dalej się nie działo, nie wiem co to oznacza.Dzidziu i jak tam? Pojechalas na IP?Wszystko w porzadku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam USG o 09:50. Myślę, że jest OK, nic dalej się nie działo, nie wiem co to oznacza.Dzidziu i jak tam? Pojechalas na IP?Wszystko w porzadku?
Sądzę, że jest OK, sprawdzę na USG, mam o 09:50. Nir wiem co to znaczyło. Bo teraz jest wszystko w porządku.Kochana, daj znać co u Ciebie. Wszystko musi być dobrze Nasze organizmy są teraz mega ukrwione, może to jakieś malutkie naczynko pękło?
Dzięki. Jadę zaraz na USG, więc dam znać.b
Daj znac, jak sie czujesz. Ja bym dla wlasnego spokoju chyba pojechala.
Kilka dni temu wstalam bez objawow o wyłam sie ze nie ma i pewnie cos zlego minelo pol dnia wrocily a tyle lez wylalamCześć dziewczyny... Was nadrobić z rana...
Tyle wiadomości..
Wstalam... Bez objawowo dzisiaj aż się zdziwiłam... Oby to tylko nie było nic złego... Trzymam kciuki za wizyty.. Lecę szykować dzieciaki do szkoły miłego dnia
Dziękuję, myślę ze jest dobrze, nie wiem co yo było, po USG się odezwę.Na IP i dawaj znać, co tam się dzieje!
Wiadmo martwię sie....lecz nie mam zamiarów płakać... Jeszcze trochę i na wizycie w środę wszystko się wyjaśni... Czy moja fasola się rozwija tak jak dotychczasKilka dni temu wstalam bez objawow o wyłam sie ze nie ma i pewnie cos zlego minelo pol dnia wrocily a tyle lez wylalam
Kurczę mam nadzieję......na dziś moja wiedza jest taka ze nie umiem zmienić pieluchy czy boje sie trzymac male dziecko zeby mu krzywdy nie zrobic....wiec chyba duzo przedemną.Nie mysl wcale o tym każdy porod jest inny, sa kobiety które rodza rach ciach myśl ze będziesz do nich nalezec
Co do poradzenia sobie najgorsze pol roku potem juz z górki
Kazda mama będzie najlepsza mama dla swojego dziecka bo bedzie je kochac i dawac co najlepsze
A to ze jakies male wpadki sie zdarza to nie istotne każdy popełnia błędy, napewno sobie poradzisz po swojemu
Ja również codziennie sie martwie dzis mam o 19 usg i strasznie sie stresujeWiadmo martwię sie....lecz nie mam zamiarów płakać... Jeszcze trochę i na wizycie w środę wszystko się wyjaśni... Czy moja fasola się rozwija tak jak dotychczas
Ja wlasnie wcisnelam dżiny do pracy.......czuje sie jak serdelek.....nie byl to chyba najlepszy pomysł.Mozliwe tzn patrzę na swój. Ciężko mi już to ukryć przed kolezankami w pracy, które jeszcze nie wiedzą w jeansach już nie chodzę bo za ciasne wszystkie, jedynie leginsy i sukienki...ufff nie jestem sama