P
pożegnanie
Gość
A ja zjadlam makaron z miesem sosem i warzywami, potem makaron ze szpinakiem (trochę makaronu zostało), dojadlam jakies popcornowe chrupki i teraz mi beeee stoi mi gula!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też dziś cały dzień ciężko na żołądkuA ja zjadlam makaron z miesem sosem i warzywami, potem makaron ze szpinakiem (trochę makaronu zostało), dojadlam jakies popcornowe chrupki i teraz mi beeee stoi mi gula!
Współczuję! Najbliższe dni będą dla Ciebie trudne, ale my kobiety jesteśmy mega silne i damy radę! Trzymaj się ciepło!Cześć dziewczyny.
Ja was opuszczam.[emoji24] byłam na wizycie, serce przestalo bic..[emoji174]
Lekarz mówił że mam odstawić leki na podtrzymanie i czekać na samoistne poronoenie kilka dni A jak nie to lyzeczkowanie. Dziewczyny, które może miały taka sytuację jak teraz ja powiecie mi coś więcej. Nie chce Wam przypominać tego bolu i straty. Wiem co czulyscie, ale nie wiem co robić, myśleć, czego się spodziewać. Może któraś mi pomoże i odpowie na parę pytań ( w wiadomości prywatnej nawet proszę)..
Życze Wam dziewczyny spokojnych, zdrowych, dotrzymanych ciąż i szeczsliwego rozwiazania..
U nas wyszło dopiero za 3. razem. Też było milion pytań. Obwinianie, szczególnie, że dbałam o siebie, leżałam, bo kazali dmuchać i chuchać. Do dziś nie znamy odpowiedzi, dlaczego troje dzieci straciliśmy.Dziewczyny dziękuję za ciepłe słowa.[emoji173]
Jak już pisałam w sobotę byłam na pogotowiu z plamieniem( lekko brązowym), lekarz badal- serduszko pięknie bilo. Leki na podtrzymanie, nic się źle nie czułam, wyniki wszystkie ok, tarczycowe super ( A choruje na niedoczynność + Hashimoto) A dziś..[emoji174] lekarz mówił że ciężko na tym etapie stwierdzić od czego, dlaczego.. albo można powiedzieć wszystko.. dziś szłam taka szczęśliwa do gin, już się oswoilam z ciążą .. cieszyliśmy się na rodzeństwo dla naszego 2 latka..
Nie chciałabym lyzeczkowania, chcielibyśmy jak najszybciej się starać o dziecko.
Ja staram się mocno ograniczać leki przeciwbólowe i ratuje się też amolem czy okładem na czoło.Mi od wczoraj pęka głowa, tragedia. Jak często można brać paracetamol? Zazwyczaj nie biorę leków, ale teraz ledwo żyję. Wczoraj wzięłam jedna tabletkę
Przykro mi bardzo :-( [emoji173]
tez bym zjadła bo mam takie smaki@StKarolina bardzo mi przykro!
Teraz pewnie tak jak wiele z Was i mnie dopadła niepewność. Dziś wydawało mi się, że jakieś minimalną kropeczkę krwi na papierze widzę, więc czekam co dalej... Jakoś w pierwszej ciąży byłam bardzo beztroska i nie przejmowałam się za bardzo, zjechałam pół Europy, a teraz psychika szwankuje
Dziś wielka zachcianka na pomidory z cebulą. Ledwo jedną miskę zjadłam, już mam chęć na kolejne!
Ja z migrena męczyłam się 1,5r po porodzie, wygoniłam ją wielkimi dawkami magnezu+bcomplex+Q10 narazie mam ciszę mimo że już nie suplementuje od ciąży.. Może spróbuj wymasowac mocno głowę, skronie plus joga hormonalna jest na yt mi przy lekkiej pomagało..Ja staram się mocno ograniczać leki przeciwbólowe i ratuje się też amolem czy okładem na czoło.