Ladybird1989
Fanka BB :)
Oszaleć możnaI co artykuł to co innego. I bądź tu mądry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oszaleć możnaI co artykuł to co innego. I bądź tu mądry
Tak dokładnie w pon miałam 8.04 a w sbt 5.04, super że dzieciaczki tak nadrabiają, niedługo to termin na święta nam wyjdzie mi też wpisali 8.04jako termin porodu, pewnie wszystko się zmieni na prenatalnychCzy dobrze pamiętam że wcześniej miałaś termin na 8.04.?
Bo ja wczensiej mialam na 8.04. A ma czwartkowym USG zmieniło się też na 5.04.
Ale wiadomo że to się będzie zmieniać i e kartę ciazy wpisal 8.04.
Ja ostatnio robiłam z twarogiem i dżemem, mój smak dzieciństwa tylko mi smakowałyObudził mnie glupi sen albo burza i zaczynam myśleć o naleśnikach w lodówce . Pytanie z czym je zjeść ?
Mój Tata to baran- uparty Total, chciałabym żeby uczył się na błędach....ale skąd. Też myślałam spod jakiego znaku będzie Mały i uświadamiając, ze baran pomyślałam no ale to ja go wychowam, a nie Babcia .
Ja na teście nic nie widzę. Poza tym ten test wykrywa od 10 w moczu a Ty masz ledwo 3 w krwi. Powtórz test w dniu miesiączki albo betę i zobacz przyrost. Trzymam kciuki. Za bardzo się pospieszylashej kochane, termin okresu mam 1.09
Miałam dziś sluz brazowy i zrobilam ttest ciazowy i wyszedł cień. Zrobiłam betę i wyszła 3,54. W tamtym miesiacu i 2 miesiace temu bete miełam mniej niż 1,2...
Co myślicie?
Ja ostatnio robiłam z twarogiem i dżemem, mój smak dzieciństwa tylko mi smakowały
A jak dzis będzie improwozacja nutelle Mąż zjadł są dżemy domowe i jogurty .Dołączę i ja
29 lat i pierwsza ciąża termin na 25.04.2021 , aktualnie 6tc. My już po pierwszym USG ale za ponad tydz kolejna wizyta bo u bombelka serduszko jeszcze nie biło. Samopoczucie jak do tej pory idealne, żadnych przykrych objawówpoza tym, że ciągle bym drzemałaTrzymajcie kciuki za dalszy rozwój