reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Powiem Wam że nie przywiązuje uwagi do znaków zodiaku. Fakt że jak zobacze w gazecie to czytam z ciekawości, ale raczej do pośmiania się. Mam brata barana. I wcale nie jest tak jak wyżej piszecie. Jest spokojny, grzeczny, opanowany, chłop bez problemów. Zaś siostra byk i to jest temperament! [emoji28]
W domu mam męża strzelca i syna skorpiona.. A są podobni do siebie charakterkiem że hoho. No ale złe cechy to się zawsze dziedziczy po ojcu [emoji12]

Czy dobrze pamiętam że wcześniej miałaś termin na 8.04.?
Bo ja wczensiej mialam na 8.04. A ma czwartkowym USG zmieniło się też na 5.04. :D
Ale wiadomo że to się będzie zmieniać i e kartę ciazy wpisal 8.04.
Tak dokładnie w pon miałam 8.04 a w sbt 5.04, super że dzieciaczki tak nadrabiają, niedługo to termin na święta nam wyjdzie 🤣😜mi też wpisali 8.04jako termin porodu, pewnie wszystko się zmieni na prenatalnych

Cześć dziewczyny! Nadrobić wszystkiego się nie da 🤪 Witam nowe mamusie!

Ja 34 lata i po 7 latach 2 ciąża. Boje się cholernie powiedzieć synowi. Jest moim klonem, wiec może być różnie z jego reakcją. I właśnie pytanie kiedy i jak powiedzieć?!

Młody od wczoraj ma katar i co chwila kicha, ja czuje, że też mnie bierze, mąż też mówi że słabo się czuje i co robić? Dziecko we wtorek zaczyna 1 klasę, jak nie pójdzie to najgorszy start ever. Ja w środę miałam wrócić do pracy, też nie wiem jak będzie, a muszę umowy o pracę podpisać. Co brać na przeziębienie?

Jutro o 17 mam wizytę, pewnie niczego sie nie dowiem i nie zobaczę maluszka, bo USG jest odrebną usługą. Aaaaa tak bardzo nie mogę się doczekać, aż mi powiedzą, że wszystko jest ok. Bo oczywiscie umysł szaleje i podpowiada najgorsze scenariusze.

Obudził mnie glupi sen albo burza i zaczynam myśleć o naleśnikach w lodówce 😄. Pytanie z czym je zjeść 😋?

Mój Tata to baran- uparty Total, chciałabym żeby uczył się na błędach....ale skąd. Też myślałam spod jakiego znaku będzie Mały i uświadamiając, ze baran pomyślałam no ale to ja go wychowam, a nie Babcia 🤣.
Ja ostatnio robiłam z twarogiem i dżemem, mój smak dzieciństwa 😜tylko mi smakowały 🤣🤣

Dołączę i ja😉
29 lat i pierwsza ciąża 🙊 termin na 25.04.2021 , aktualnie 6tc. My już po pierwszym USG ale za ponad tydz kolejna wizyta bo u bombelka serduszko jeszcze nie biło. Samopoczucie jak do tej pory idealne, żadnych przykrych objawów🤓poza tym, że ciągle bym drzemała😂Trzymajcie kciuki za dalszy rozwój😊

hej kochane, termin okresu mam 1.09
Miałam dziś sluz brazowy i zrobilam ttest ciazowy i wyszedł cień. Zrobiłam betę i wyszła 3,54. W tamtym miesiacu i 2 miesiace temu bete miełam mniej niż 1,2...

Co myślicie?
Ja na teście nic nie widzę. Poza tym ten test wykrywa od 10 w moczu a Ty masz ledwo 3 w krwi. Powtórz test w dniu miesiączki albo betę i zobacz przyrost. Trzymam kciuki. Za bardzo się pospieszylas 😘

reklama
Ja ostatnio robiłam z twarogiem i dżemem, mój smak dzieciństwa 😜tylko mi smakowały 🤣🤣
Dołączę i ja😉
29 lat i pierwsza ciąża 🙊 termin na 25.04.2021 , aktualnie 6tc. My już po pierwszym USG ale za ponad tydz kolejna wizyta bo u bombelka serduszko jeszcze nie biło. Samopoczucie jak do tej pory idealne, żadnych przykrych objawów🤓poza tym, że ciągle bym drzemała😂Trzymajcie kciuki za dalszy rozwój😊
A jak😋 dzis będzie improwozacja nutelle Mąż zjadł 😄 są dżemy domowe i jogurty 😃.
@Pataa_91 czesc rozgośc sie i czekamy na dobre newsy i gratulacje ❤😍

Do góry