Ewelina @
Fanka BB :)
coś za coś kochanaDaj spokój lewa strona w siniakach.. W prawa stronę wchodzi lepiej.... . Może kiedyś się przyzwyczaję ale to nie jest nic przyjemnego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
coś za coś kochanaDaj spokój lewa strona w siniakach.. W prawa stronę wchodzi lepiej.... . Może kiedyś się przyzwyczaję ale to nie jest nic przyjemnego
Ojj tak mam nadzieję tylko że teraz to będzie tylko dobrze..... I że my wszystkie dotrwamy do kwietnia...,coś za coś kochana
Mdłości tez nie mam jako tako. Tylko podróże zaczęłam zle znosić. Cycki puchną i bolą mnie kosmicznie. Z węchem mam identycznie. Stary już jobla przy mnie dostaje, bo nie może wielu rzeczy przy mnie jeść, bo tak mi och smród dokucza. Kawa już całkiem mi nie wchodzi, gdzie bylam kawohiliczką. Za to żre mnóstwo warzyw i owoców, tak mnie na nie ciąga
Ja dopoki nie wiedzialam ze jestem w ciąży intensywnie sie odchudzalam i cwiczylam.. A od paru dni ledwo chodzę, kluje w pachwinach i dziś pierwsza nospe zażylam bo taki ból mi wszedl. Takze z bardzo aktywnych ostatnich paru miesięcy jakby mnie odcieloU mnie identycznie bardzo brakuje mi treningow, ale nie mam na nie kompletnie sily...
Ciemny chleb na zakwasie z serem żółtym to jest toHahaha ja dzis podwiedziłam Mężowi, który wróci ze LerloyMerlin (a pojechał samochodem): "śmierdzisz samochodem". A On jak to samochodem? No normalnie, spaliny, paliwo i zapach w środku!!!
Kawy nie tykam tak samo, nie mam ochoty za nic, słodyczy tez nie, wydaje mi się oo zjem lody, jem i myślę takie sobie, z słodkie [emoji38] Jabłka tak, pomidory tak, ale zawsze jadlam trony warzyw i teraz rajcuja mnie kanapki z chleb żytni i serem żółtym!!
Yesss!!!!!Ciemny chleb na zakwasie z serem żółtym to jest to
ja tez rok czasu chodziłam na siłownie 4 razy w tyg z trenerem i tez mi ciężko z tego z dnia na dzień zrezygnować ale są życzy ważne i ważniejszeJa dopoki nie wiedzialam ze jestem w ciąży intensywnie sie odchudzalam i cwiczylam.. A od paru dni ledwo chodzę, kluje w pachwinach i dziś pierwsza nospe zażylam bo taki ból mi wszedl. Takze z bardzo aktywnych ostatnich paru miesięcy jakby mnie odcielo
ja się tego bałam, ale wychodzi na to, że taka przewrażliwiona jestem tylko jak coś małego boli, bo on ma 10msc i nawet mi nie powie co jest nie tak i to jest straszny stres...a tak to przez cały dzień młody kursuje po domu, dajemy mu swobodę i dzięki temu jest bardzo samodzielny oczywiście nie ma tak, że zostawię go samego i sobie idę, ale nie biegam za nim krok w krok, nie rozpaczam jak się przewróci itp...wydaje mi się, że dość racjonalnie podchodzę do macierzyństwa i na szczęście mi nie odwaliłoCo Ty gadasz a później co? Uważaj, bo spaniesz. Sama nie pójdziesz później czy jak juz bedzie strasze to czekać az wróci do domu
Oczywiście żartuję, ja mam a dzisn nadzieję, że nie będę taka matką co o wszystko sie boi i wszystkiego zabrania ale kto wie
Ze słonecznikiemHahaha ja dzis podwiedziłam Mężowi, który wróci ze LerloyMerlin (a pojechał samochodem): "śmierdzisz samochodem". A On jak to samochodem? No normalnie, spaliny, paliwo i zapach w środku!!!
Kawy nie tykam tak samo, nie mam ochoty za nic, słodyczy tez nie, wydaje mi się oo zjem lody, jem i myślę takie sobie, za słodkie Jabłka tak, pomidory tak, ale zawsze jadlam trony warzyw i teraz rajcuja mnie kanapki z chleb żytnim i serem żółtym!!