reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja tak samo, spokojna będę wtedy jak już będzie na tym świecie.
Kochane ja przy Was tu mam mało objawów senność i wzdęcia no i głód, czasami mdłości z glodu i węch ogara gończego. Cycki rosna, ale nie bolą, ale o tak wiem że jest dobrze! Stresy udzielaja się Dziecku, więc po co się nakręcać. Mam urlop i się lenie, ogladam seriale, czytam książkę i Nasze forum. Czekam na kolejne USG i wizytę u lekarki.
Weekend planuje z Mężem obejrzeć Greyhound z Tomem Hanksem, coś zjeść.
Pięknego weekendu 😗!

Kochane ja przy Was tu mam mało objawów senność i wzdęcia no i głód, czasami mdłości z glodu i węch ogara gończego. Cycki rosna, ale nie bolą, ale o tak wiem że jest dobrze! Stresy udzielaja się Dziecku, więc po co się nakręcać. Mam urlop i się lenie, ogladam seriale, czytam książkę i Nasze forum. Czekam na kolejne USG i wizytę u lekarki.
Weekend planuje z Mężem obejrzeć Greyhound z Tomem Hanksem, coś zjeść.
Pięknego weekendu 😗!
Mdłości tez nie mam jako tako. Tylko podróże zaczęłam zle znosić. Cycki puchną i bolą mnie kosmicznie. Z węchem mam identycznie. Stary już jobla przy mnie dostaje, bo nie może wielu rzeczy przy mnie jeść, bo tak mi och smród dokucza. Kawa już całkiem mi nie wchodzi, gdzie bylam kawohiliczką. Za to żre mnóstwo warzyw i owoców, tak mnie na nie ciąga 🤣

NoNo serio tak to wygląda 😂🙈 no ale cóż dopóki nie będę trzymać dziecka na rękach to zawsze będzie coś nie tak...
Co Ty gadasz 😁 a później co? Uważaj, bo spaniesz. Sama nie pójdziesz 🙄 później czy jak juz bedzie strasze to czekać az wróci do domu 🤣🤣🤣

Oczywiście żartuję, ja mam a dzisn nadzieję, że nie będę taka matką co o wszystko sie boi i wszystkiego zabrania 🤣🤣ale kto wie 🤣🤣

A jak twoj dysk?
Ooo dziękuję jest o niebo lepiej 😘
Wczoraj caaaly bity dzień łożko, nawet pizza w łóżku 😄, jak się podnosilam na raty, najpierw na bok, potem nogi na ziemię, na rekach dalej sie unosilam, a Mąż: "wygladasz jak waleń wyrzucony na brzeg"! 🤣 Jak już osiągnąłam pozycję pionową trzymajac się mebli,szłam do wc, on udawał, że relacjonuje pobyt na oddziale kobiecym na izbie wytrzeźwień🤣🤣.
Leżenie pomaga, bo uwypuklina, która się wysunęła i drażni nerwy, cofa się. Nie wstaje jeszcze na 1, 2, 3, ale dziś z dumą juz chodzę i nawet zmajstrowalam obiad. 😋

Chichuni co do tego tsh to ja bym nie czekała do wizyty. Za długo. Mi lekarz kazal po 4 tyg badać jeszcze raz, u ciebie są 3 tyg do wizyty myślę, że to sporo.

Zaczęłam sprzątanie dzisiaj, bo jutro cały dzień na zakupach mi zleci, a w niedziele idę na urodziny. Nerwy miałam na to całe sprzątanie i pod koniec zostawiłam, bo nie dałam juz rady. Plecy mnie dzisiaj w pracy zaczęły boleć,teraz jeszcze bardziej i dałam sobie spokój. Została mi łazienka. Roomba odkurza, wczoraj mąż mył podłogi, dzisiaj juz nie muszę. Dziewczyny ogarnęły swoje pokoje, teraz chwilę grają.

reklama
Do góry