Czarna 36
Fanka BB :)
Kwas foliowy nie jest na receptęDziewczyny, czy kwas foliowy 5, jest na receptę? Zabraknie mi 3 tabletek do kolejnej wizyty.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kwas foliowy nie jest na receptęDziewczyny, czy kwas foliowy 5, jest na receptę? Zabraknie mi 3 tabletek do kolejnej wizyty.
O Artystko co tam się dzieje? Coś daje do wiwatu, żołądek, watroba, woreczek?Cześć kobietki mi się dzień nie zaczął fajnie leżę na sor .... brzuch mnie bolał trzy godziny płakałam z bólu pojechałam i mam .... nie wiem co mam ... czekam na masę wyników Zobacz załącznik 1169085
Mam tak samo, spanie, mdłości z głodu, co 3h głód, pije jak smok!!! Brzucha nie czuje, ale biorę wg zaleceń lekarki 3x1 nospa.U mnie 7+2 spac mi się chce caly czas. Mdłości nachodzą jak jestem glodna,ale da sie je zniesc. Ciągle chce mi sie pic. Teraz jak czytam o tych wynikach,to tak sie boje ale zrobic muszę
NoNo serio tak to wygląda no ale cóż dopóki nie będę trzymać dziecka na rękach to zawsze będzie coś nie tak...Paranoiczki normalnie. Bo gdyby nas tak z boku posłuchać, to naprawdę jak byśmy miały rozdwojenie jaźni
Ja bym zadzwonila do lekarzaU mnie dziś 8+0. Myślisz, że z tą tarczyca mogę spokojnie czekać do wizyty 18.09? Stresuje się. Na tą infekcje w moczu już biorę urosept
Ja tak samo, spokojna będę wtedy jak już będzie na tym świecie.NoNo serio tak to wygląda no ale cóż dopóki nie będę trzymać dziecka na rękach to zawsze będzie coś nie tak...
Ewe...ale ty masz niefart jakis. Trzymaj sie tam i napisz jak twoje zdrowkoTo nie poronienie czy coś tylko bardzo boli pod żebrami i przy żołądku