Hej dziewczyny podczytuje Was już kilka dni, bo cofnęłam się do 300strony.
Jestem mama dwójki dzieciaków i trzeciego w brzuszku
wstępny termin porodu to 6.04. Wizytę mam na 2.09 u dr Guzowskiego ( widziałam któraś już była u niego). Szukałam kogoś sprawdzonego i polecanego, bo ta ciąża jest dla mnie nieco bardziej stresujaca raz, że duża różnica wieku (syn lat 11, córka lat 9), dwa syn ma autyzm. Przy córce jeszcze nie wiedzieliśmy, że syn będzie miał taką diagnozę, więc żyliśmy w blogiej nieświadomości.
Ciąża na bank jest zupełnie inna, są mdłości, ale nie wymiotuje jak kot jak przy poprzednich. Są bóle podbrzusza czego nie było wcześniej, pewnie się dziwicie czemu w takim razie tak późno wizyta, ale niestety wróciliśmy z Chorwacji, więc te dwa tygodnie musimy odczekać, a skoro nie ma jakiejś tragedii to oczekujemy.
Chciałam napisać odnośnie plemienia to przy synu miałam do 4 miesiąca prawie takie rdzawe brudzenie, lekarz kazał się nie niepokoić póki nie ma krwi, wiadomo trzeba to kontrolowac, ale nie załamujcie się od razu.
Ewelinka ogromnie się cieszę, że wszystko ok, bo nie ukrywam stresik się załączył póki nie odpisałaś, że ok.