reklama
Mama2018mama
Fanka BB :)
Ewelina @ pisze:czy Ewelina sie odezwala ktos cos wie?
Matko kochane nie uwierzycie stał się cud ... po całej nocy w szpitalu i z rana badaniach i tabletkach bylam przygotowana na najgorsze a maleństwo mimo moich zerowych objawów i krwotoku i plamien ma się wspaniale wyszłam po domu o 13 wybaczcie ze prędzej się nie odzywałam ... odsypiałam nie przespana noc
M_P_90
O matko, chyba jeszcze rzadna wiadomość tutaj nie ucieszyła mnie tak jak Twoja!!! ❤❤❤ dzielny maluszek!!! Ogromnie się cieszę!!!Matko kochane nie uwierzycie stał się cud ... po całej nocy w szpitalu i z rana badaniach i tabletkach bylam przygotowana na najgorsze a maleństwo mimo moich zerowych objawów i krwotoku i plamien ma się wspaniale wyszłam po domu o 13 wybaczcie ze prędzej się nie odzywałam ... odsypiałam nie przespana noc ❤Zobacz załącznik 1168612
Ewelina @
To ja się cieszę ze mam w was takie wsparcie .... potem jak wszytko czytałam jak pisaliście żebym do was wróciła to aż się popłakałam tak bardzo chxialam jeszcze cały czas tutaj z wami być i cieszyć się każdym szczegółem z maluszkami
P
pożegnanie
Gość
@Ewelina Jesteeees❤❤❤ i WIEDZIAŁAM NO WIEDZIAŁAM, że wszystko jest Ok, a Maluch rośnieMatko kochane nie uwierzycie stał się cud ... po całej nocy w szpitalu i z rana badaniach i tabletkach bylam przygotowana na najgorsze a maleństwo mimo moich zerowych objawów i krwotoku i plamien ma się wspaniale wyszłam po domu o 13 wybaczcie ze prędzej się nie odzywałam ... odsypiałam nie przespana noc Zobacz załącznik 1168612
GrAtUlAcJe!
Martxx1
Az sie popłakałam, mam nadzieję, że u mnie też stanie się cud jutroLekarz mówi ze ktoś nad nim czuwa a ja mówię .... tak bardzo dużo cioteczek dziękuje każdej z osobna
Ewelina @
a jutro masz wizytę ? To chyba super coooAz sie popłakałam, mam nadzieję, że u mnie też stanie się cud jutro
reklama
StKarolina
Super..[emoji173] wspaniała wiadomość.[emoji4][emoji4]Matko kochane nie uwierzycie [emoji3059] stał się cud ... po całej nocy w szpitalu i z rana badaniach i tabletkach bylam przygotowana na najgorsze a maleństwo mimo moich zerowych objawów i krwotoku i plamien ma się wspaniale [emoji6] wyszłam po domu o 13 wybaczcie ze prędzej się nie odzywałam ... odsypiałam nie przespana noc [emoji175][emoji170][emoji3590][emoji175]Zobacz załącznik 1168612