reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja też mam TSH ponad 3 i lekarz mi nic nie przepisał. Po prostu w Polsce bardziej lekarze na tym punkcie fisiuja chyba bo porównując nawet choćby do Stanów tam gdzie mają normy chyba do TSH 5 więc chyba nie ma reguły, tak ostatnio mi powiedział lekarz gdy byłam prywatnie u niego , ale nie wiem. Będę musiała się dowiedzieć co i jak bo jednak tarczyca odpowiada za hormony ale też nie dajmy się zwariować. Jak bardzo duże masz TSH?
pierwszy raz wyszło 12 tydzień później zrobiłam powtórkę bo nie wierzyłam w wynik i wyszło 9 teraz nie robiłam bo stwierdziłam że muszę wyluzować zaczęłam brać selen, probiotyki i pojechałam na urlop. A tu bach. Może znowu spadło, spadek o 3 w ciągu tygodnia więc nie wiem. Czytała. że stres potrafi swoje

Matko kochane nie uwierzycie [emoji3059] stał się cud ... po całej nocy w szpitalu i z rana badaniach i tabletkach bylam przygotowana na najgorsze a maleństwo mimo moich zerowych objawów i krwotoku i plamien ma się wspaniale [emoji6] wyszłam po domu o 13 wybaczcie ze prędzej się nie odzywałam ... odsypiałam nie przespana noc [emoji175][emoji170][emoji3590][emoji175]Zobacz załącznik 1168612
CUDOWNIE [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Boże cudowne wieści [emoji7][emoji7]

Cudowne wieści! Wszystkie się tu o Ciebie martwiłyśmy, ale miałam przeczucie (co zresztą już wczoraj pisałam 😃), że będzie dobrze! ❤️💛❤️ Bardzo się cieszę ❤️ Niech maleństwo rośnie zdrowo i niech już więcej nie przynosi Tobie (i nam) takiego stracha 😂
powiem 😅😅😅 tez jestem trochę w mieszanych uczuciach 😅😅😅 i taki blogi spokój ze już po krzyku 🤩🤷🏻‍♀️🥰

Dziewczyny, wyniki moczu, z czego nic nie rozumiem. Pomożecie?
Drugie zdjęcie wyniki z krwi, które też dla mnie to czarna magia..
Ja też dziś odebrałam wyniki moczu i też mam bakterie i leukocyty. Skontaktowałam się z moja lekarka i jak na razie ponieważ nie mam żadnych objawów infekcji mam zażywać urosept i zrobić posiew. Po wynikach badań zobaczymy czy nie skończy się na antybiotyku. Najlepiej skontaktuj się ze swoim lekarzem, bo infekcje w ciąży zdarzają się często i trzeba je leczyć.

reklama
Do góry