reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Ewelinka myślę o Tobie kochana [emoji3590]
Co do porodu to ja też SN przez 14 godzin wypychałam 4300 g na świat [emoji33][emoji33] cud narodzin [emoji23][emoji23][emoji1751] a ja głupia stresowałam się że do szpitala nie zdążę [emoji23][emoji23] Nad może i w drugą Mańkę do domu bym na luzie dojechała zanim urodziłam [emoji23][emoji23] teraz też raczej nastawiam się na SN ale co ma być to będzie, będę szczęśliwa jak chociaż z 2 godziny krócej niż za pierwszym razem się uwine No i cały czas liczę że wariactwo z koroną się skończy i mój będzie mógł ze mną być przy porodzie.
A co do nie jedzenia w ciąży poczytajcie sobie dziewczyny na prawdę lista rzeczy których nie można jeść w ciąży nie jest długa
My dzisiaj robimy zdjęcia Naszego mieszkania do sprzedaży tzn agentka będzie robić i wszystko muszę pochować nie mam pojęcia gdzie co poupychalam [emoji24][emoji24] Niech to już się skończy czym prędzej sprzedać to mieszkanie i zacząć cieszyć się ciążą [emoji3590]
Co do porodu to ja też SN przez 14 godzin wypychałam 4300 g na świat [emoji33][emoji33] cud narodzin [emoji23][emoji23][emoji1751] a ja głupia stresowałam się że do szpitala nie zdążę [emoji23][emoji23] Nad może i w drugą Mańkę do domu bym na luzie dojechała zanim urodziłam [emoji23][emoji23] teraz też raczej nastawiam się na SN ale co ma być to będzie, będę szczęśliwa jak chociaż z 2 godziny krócej niż za pierwszym razem się uwine No i cały czas liczę że wariactwo z koroną się skończy i mój będzie mógł ze mną być przy porodzie.
A co do nie jedzenia w ciąży poczytajcie sobie dziewczyny na prawdę lista rzeczy których nie można jeść w ciąży nie jest długa
My dzisiaj robimy zdjęcia Naszego mieszkania do sprzedaży tzn agentka będzie robić i wszystko muszę pochować nie mam pojęcia gdzie co poupychalam [emoji24][emoji24] Niech to już się skończy czym prędzej sprzedać to mieszkanie i zacząć cieszyć się ciążą [emoji3590]
Lili90
Kurcze też cały czas zaglądam czy @Ewelina @ coś napisała , martwię się ,ale jestem dobrej myśli że po prostu odsypia. Musi być dobrze.
Annig
Zaangażowana w BB
Cześć Dziewczyny! Mam tak samo, że co chwila sprawdzam co z @Ewelina @
Witam nowe mamusie! Fajnie, że jest nas tak dużo, tylko nadrobić wszystko to jest wyczyn.
@Dzidziu współczuję dysku, potworny ból!
Ja czekam, aż mi w końcu włosy przestaną wypadać. W poprzedniej ciąży miałam cudo na głowie, ale po porodzie wypadały garściami zauważyłam jednak, ze mam zdecydowanie bardziej nawilżoną skórę i mniej pryszczy
Witam nowe mamusie! Fajnie, że jest nas tak dużo, tylko nadrobić wszystko to jest wyczyn.
@Dzidziu współczuję dysku, potworny ból!
Ja czekam, aż mi w końcu włosy przestaną wypadać. W poprzedniej ciąży miałam cudo na głowie, ale po porodzie wypadały garściami zauważyłam jednak, ze mam zdecydowanie bardziej nawilżoną skórę i mniej pryszczy
Jeezu dziewczyny a ja od kilku dni już codziennie wymiotuję, no mam dosyć normalnie, żołądek to czuje przyklejony , też ciągle wchodzę i patrzę czy Ewela coś napisała.. Może odsypia..
Bardzo Ci wspolczuje! Niestety nie mam pojecia, co mogloby Ci pomoc
A jesli ktoras z Was cierpi na mdlosci to bardzo polecam opaski akupresurowe.
Mi baaardzo pomogly.
jaguar
Ja z kolei miałam CC przy synu i dzięki Bogu że zrobili bo nie wiem czy wytrzymałabym naturalny. A po CC szybko doszłam do siebie, sama wszystko przy dziecku robiłam wiec CC jak dla mnie super. Oczywiście każdy na inne doświadczenia, ale ja z CC jestem zadowolonaCześć dziewczyny...
Ewelina kochana napisz coś bo Zwarjuje [emoji17]
Co do porodu to rodziłam SN syna i córkę i powiem wam nie było tak źle wiadomo każdy organizm inny... Wiem co mówię bo mój syn był duzzzyyy i gin stwrudxila że jakby wiedziała że będzie taki duży to by kazała zrobić cc... Ale ja zadowolona... Wstalam tego samego dnia i nikt nie musiał mi pomagać przy opiece nad dziećmi... Także nie taki diabeł straszny..
Patii_666
To są te co są w aptekach dla dzieci na mdłości? Mam nie pomagająBardzo Ci wspolczuje! Niestety nie mam pojecia, co mogloby Ci pomoc
A jesli ktoras z Was cierpi na mdlosci to bardzo polecam opaski akupresurowe.
Mi baaardzo pomogly.
@Flo90 a Ty jak się czujesz?
ja dobrze i to mnie martwi nie mam żadnych objawów, nic.. aż sie wkręcam ze cos jest nie tak i jutro chyba pójde znowu na betę Ani wymiotować mi sie nie chce, brak młodości, brak większego bolu piersi nic..
Dziewczyny czy bedac w ciąży macie biały śluz na bieliźnie ?
Ostatnia edycja:
reklama
To są te co są w aptekach dla dzieci na mdłości? Mam nie pomagają
Tak, dokladnie! mi daly nowa jakosc zycia