reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jeny ja prenatalne mam dopiero 5 pazdziernika:) u mnie wyjdzie prenatalne w 12 tyg
Ja prenatalne chyba bede miała 8 października, co wyjdzie jakoś w 13 tygodniu skończonym, a trwającym juz 14😜 tak mnie w rejestracji na wizyty babka poumawiala, ale mam jeszcze 10 września to dopytam ginekologa czy może tak być. Ale myśle, ze tak

reklama
Witaj! 💛
Czyli jak widać, nawet żywa krew nie oznacza od razu, że już „jest po”.
Trzymam kciuki za maluszka, żeby rósł zdrowo 💛

Cudowne wieści! 💛💛💛 Ale to musi być fajne uczucie! Rączki, nóżki 🤩 oby jak najwiecej tutaj takich pozytywnych wiadomości 😊
Moje tak śmiesznie odbijało sie nie wiem od macicy chyba,tak jakby skakało w środku:) cos czuję ze bedzie zywe dziecko:)

Ciekawa jestem co zmienilo Twoje zdanie/nastawienie? Tylko ciekawosc?
Mnie porod silami natury poki co przeraza bardzo... 😅
Wiesz co zrobiłam wywiad wśród osób, które mają doświadczenie w jednym i w drugim rodzaju porodu i każda twierdzi, że jakby miała wybrać to wybrała by SN 🤷🏻‍♀️ Że jak jest znieczulenie to looz, a dojście do siebie po jest znacznie szybsze. Ale wiadomo każdy poród jest inny i każda opinia jest inna. Natomiast ze swojej strony też przeczytałam u mamaginekolog (oczywiście 😃) wady i zalety jednego i drugiego porodu i póki co mnie bardziej przekuje SN. Nie wiem mam nadzieje, że nie będę tego żałować 🤣

Wiesz co zrobiłam wywiad wśród osób, które mają doświadczenie w jednym i w drugim rodzaju porodu i każda twierdzi, że jakby miała wybrać to wybrała by SN 🤷🏻‍♀️ Że jak jest znieczulenie to looz, a dojście do siebie po jest znacznie szybsze. Ale wiadomo każdy poród jest inny i każda opinia jest inna. Natomiast ze swojej strony też przeczytałam u mamaginekolog (oczywiście 😃) wady i zalety jednego i drugiego porodu i póki co mnie bardziej przekuje SN. Nie wiem mam nadzieje, że nie będę tego żałować 🤣
Ja jeszcze o tym kompletnie nie myslę. Tyle jeszcze rzeczy przed....

Cześć dziewczyny...
Ewelina kochana napisz coś bo Zwarjuje 😔
Co do porodu to rodziłam SN syna i córkę i powiem wam nie było tak źle wiadomo każdy organizm inny... Wiem co mówię bo mój syn był duzzzyyy i gin stwrudxila że jakby wiedziała że będzie taki duży to by kazała zrobić cc... Ale ja zadowolona... Wstalam tego samego dnia i nikt nie musiał mi pomagać przy opiece nad dziećmi... Także nie taki diabeł straszny..

Mnie też dziewczyny dzisiaj coś pochwa kuje.. Nie wiem czy to przez lot, zmęczenie, cytologie czy zbliżającą się date miesiączki, w sobotę mam położna zobaczymy co powie.. Póki co nie jest to mocne kucie,
Mnie od nocy strasznie piecze i w ogóle źle się czuje i mam mdłości :( lekarz dopiero za tydzień a się stresuję 🙁

Cześć dziewczyny...
Ewelina kochana napisz coś bo Zwarjuje 😔
Co do porodu to rodziłam SN syna i córkę i powiem wam nie było tak źle wiadomo każdy organizm inny... Wiem co mówię bo mój syn był duzzzyyy i gin stwrudxila że jakby wiedziała że będzie taki duży to by kazała zrobić cc... Ale ja zadowolona... Wstalam tego samego dnia i nikt nie musiał mi pomagać przy opiece nad dziećmi... Także nie taki diabeł straszny..
No to super:) w koncu jesteśmy do tego stworzone:)kurde ja z ts Ewelą tez sie martwię

reklama
Do góry