mama.Antosia
Fanka BB :)
No niby nie ma reguły ale można mieć nadziejęMoja Mama objadla całą gruszke z niedojrzalych owoców, takie kwaśne chciała, a urodziła 2 dziewczynki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niby nie ma reguły ale można mieć nadziejęMoja Mama objadla całą gruszke z niedojrzalych owoców, takie kwaśne chciała, a urodziła 2 dziewczynki
To ja przed.pierwszą ciążą właśnie byłam nastawiona na cc, potem jak byłam w ciąży marzyłam o porodzie sn , a że los jest przewrotny to wyszło cc w prawie 42 tyg bo maluszek sie nie spieszyłTo ja doświadczeniem nie pomogę bo to też moja pierwsza ciąża, ale skoro jedziemy na tym samym wózku to możemy się wzajemnie wspierać!
Ja o porodzie też zbytnio nie myśle, ale nastąpił u mnie przełom - póki nie byłam w ciąży to zakładałam sobie, że na pewno nie chce rodzić naturalnie tylko cc, a teraz już zdanie zmieniło mi się o 180* oczywiście może wyjść ostatecznie różnie, ale jednak zaczęłam być ciekawa naturalnego xD
To ja doświadczeniem nie pomogę bo to też moja pierwsza ciąża, ale skoro jedziemy na tym samym wózku to możemy się wzajemnie wspierać!
Ja o porodzie też zbytnio nie myśle, ale nastąpił u mnie przełom - póki nie byłam w ciąży to zakładałam sobie, że na pewno nie chce rodzić naturalnie tylko cc, a teraz już zdanie zmieniło mi się o 180* oczywiście może wyjść ostatecznie różnie, ale jednak zaczęłam być ciekawa naturalnego xD
.QUOTE="Dzidziu, post: 19991291, member: 197377"]
Pięknie!!! Graaatki ❤
Jesteś 5 dni do przodu, ale ja prenatalne mam na 11.09, wiec podobnie!!
Niech rosną Maluchy!!! ☺
Luz naprawdę Rozciaga ci sie miednica+macica+całe bebechy robią miejsce na dzidzię. Tak naprawdę jak zapytałam lekarza co ma wzbudzic moj niepokój powiedział tylko.....krew. Chodzę do Goscia ktory jest tez specjalista od badan prenatalnych.Generalnie nawet w Luxmedzie /profimed/ ciezko sie do niego dostac,wiec chodze prywatnie.Takze sie nie denerwujMnie też dziewczyny dzisiaj coś pochwa kuje.. Nie wiem czy to przez lot, zmęczenie, cytologie czy zbliżającą się date miesiączki, w sobotę mam położna zobaczymy co powie.. Póki co nie jest to mocne kucie,
A ja bym zjadła Valbone,oscypka.Uwielbiam pleśniowe i ......nie mogę Teraz mam akcję na twarozek,pizze,pepsi,pomidorow. Do slodkiego w ogole mnie nie ciągnie.Tak mnie tez ciagnie a szczegolnie na pomidory gdzie one mogly sobie byc lub nie byc kiedys.Teraz moja ulubiona kanapka jest chleb z maslem z rozsmarowana feta i na to pomidor cebula pieprz sol,jeszcze jakby tam byl ogorek kiszony i zwykly to tez przygarne
UwielbiamJa dzie fajitas robilam,tyle tych meksykanskich przypraw tam bylo ze meka to byla straszna,no ale maz lubie to sie poswiecilam
Powie ci ze jest okplamienie ale objawów nie czuje i brzuch już nie boli ... wiem co mi powie
Trzymaj sie kochana,nie trac nadziei....Brzuch boli mocno jak na okres
No i zaczekam krwiawic już wiem co się rozkręca ...
trzymajcie się dziewczyny to raczej koniec mojej podróży
Super,gratulacje.Witamy na pokładzieHejka kochane mam na imię Klaudia mam 24 lata, dołączam do kwietniowych mamuś, dziś jest mój 34dc Jestem w prawie 5 tygodniu, termin Na około koniec kwietnia (29 kwiecień), 17.08 test wykazał dwie kreseczki jeszcze przed terminem miesiączki wiec szok a z ciekawości sprawdziłam Bo się zaziebilam porządnie i brałam na własna rękę jakieś leki typu teraflu, jakieś na grypę .. i byłam przed wizyta u lekarza rano z myślą ze przepisze mi antybiotyk wolałam to sprawdzić tymbardziej ze z narzeczonym staraliśmy się o maluszka nadal nie mogę w to uwierzyć i czekam tutaj na więcej mamuś Pierwszy wynik Bhcg 21.08 wynosił ok 326 następny 25.08 już 1776 Wszystkie wyniki badań Ok , poza TSH .. podejrzewam niedoczynnosc ciążowa moja siostra tez to ma, trzeba brać leki i być pod stałym nadzorem endokrynologa na szczęście mój ginekolog to tez endokrynolog wiec myśle ze będzie nam łatwiej, jestem ciekawa waszych historii ! Jak narazie z objawow lekkie nudności, bardzo wrazliwe bolesne piersi, pobolewa mnie brzuch tak kłuje :/ , czasami mam zawroty głowy i szybko się mecze jutro kolejna wizyta na 9:30 zobaczymy czy już coś widać w tym moim brzuszku Oby tak było Trzymajcie kciuki kochane mamusie