reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Tak moja pierwsza 🤭 dlatego liczę na pomoc i dobre rady mamuś których to nie jest pierwszy raz ❤️ O porodzie narazie staram się nie myśleć jeszcze jest czas ale sama myśl i odrazu poziom stresu się zwiększa hihi🙈

@Klaaudik gratulacje, do porodu jescze troszkę czasu jest, teraz dabaj o siebie i Dzidzie! ❤❤❤
Ja jestem starsza i to mija druga ciąża, pierwsza utracona, dlatego wciąż wiele spraw to nowość 😃!
Forum bardzo pomaga i wspiera, są tu super dziewczyny! Cieszymy się że dołączyłaś 🤗!

Dziewczyny, siedzę i analizuję moje wyniki bo od lekarza nie dowiedziałam się kompletnie nic. Powiedzcie mi, czy jeśli mam w moczu bilirubinę na poziomie 1,0 mg/dl kiedy norma to "nieobecna" i Leukocyty 58,20 w.p.w a norma to 0-8 w.p.w to mam się czym martwić...? Do tego są nieliczne bakterie, nabłonki okrągłe i płaskie (norma to nieobecne lub w przypadku nabłonków płaskich - pojedyncze)
Leukocyty świadczą o infekcji tak samo jak nabłonki płaskie, więc lepiej zadzwonić i dowiedzieć się co możesz brać, bo nie pamiętam, czy można UroFuraginum w ciąży brać...żurawina pomaga na infekcje

reklama
Do góry