reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Witaj 💛
Cudownie, że grono mamuś nam się tutaj powiększa 🤗 trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! Koniecznie się pochwal jak będziesz już po 😊 czy to Twoja pierwsza ciąża?
Tak moja pierwsza 🤭 dlatego liczę na pomoc i dobre rady mamuś których to nie jest pierwszy raz ❤️ O porodzie narazie staram się nie myśleć jeszcze jest czas ale sama myśl i odrazu poziom stresu się zwiększa hihi🙈

I ja po wizycie. Małe ma 2.66 cm, ma już widoczne zawiązki rączek i nóżek i tak rozkosznie nimi machało! 😍 Jak pluszowy misiaczek. :) Też plamię już ponad tydzień i nic z tym nie robimy. Nie przejmować się. Karta ciąży jest, następna wizyta 23 września.
Woow ekstra! Jaki juz duży maluszek! To który to będzie tydzień? Cos koło 9? Gratuluje😉
U mnie następna wizyta 10 września. Z kompletem wyników mam przyjść, na szczęście dał mi skierowanie na luxmed, bo sporo tego...

Hej Dorota ja mam 38 lat i dwójkę dzieci 11 letniego syna i 9 letnią córkę. Teraz 3 ciąża to totalne zaskoczenie.
Hej dziewczyny. Ja mam 37 lat i to mi ja druga ciąża. Mam już synia lat 13 skończy w listopadzie. O dzidzie staraliśmy się dobrych parę lat, już ostatnio nawet dałam spokój a tu taka niespodzianka [emoji3059] jestem w 8 tygodniu, biorę duphaston od 5 dni, wcześniej przez tydzień brałam luteine chyba tak prewencyjnie lekarz kazał brać ale ja źle się czułam po niej a jeszcze przyplatała mi się tam infekcja jakas po niej ,swedzenie i pieczenie
więc pojechałam w piątek na ip bo zauważyłam taka żywą krew i lekarz kazał brać duphaston. Serduszko bije już od 7 tyg[emoji3059]. Wczoraj kontaktowalam się z innym lekarzem z przychodni i kazał mi brać na tą infekcje pimafucin. Wzięłam wczoraj na noc i już mi lepiej. Tylko to była teleporada [emoji53]ogolnie czuję się nieźle w dzień, trochę gorzej po wieczór. Brzuszek mam już taki zaokraglony. Aha i jestem już po cc. Boję się strasznie porodu..... Pozdrawiam Was[emoji846]

Tak moja pierwsza 🤭 dlatego liczę na pomoc i dobre rady mamuś których to nie jest pierwszy raz ❤ O porodzie narazie staram się nie myśleć jeszcze jest czas ale sama myśl i odrazu poziom stresu się zwiększa hihi🙈
To ja doświadczeniem nie pomogę bo to też moja pierwsza ciąża, ale skoro jedziemy na tym samym wózku to możemy się wzajemnie wspierać! 😊💛
Ja o porodzie też zbytnio nie myśle, ale nastąpił u mnie przełom - póki nie byłam w ciąży to zakładałam sobie, że na pewno nie chce rodzić naturalnie tylko cc, a teraz już zdanie zmieniło mi się o 180* 😂 oczywiście może wyjść ostatecznie różnie, ale jednak zaczęłam być ciekawa naturalnego xD

reklama
Do góry