reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja chciałam się z wami pożegnać bo przyszla @...a miałam dużą nadzieję że z wami zostanę no ale cóż...jeszcze nie teraz jest mi dane być mamą.
Trzymajcie się mamusie i życzę wam wszystkiego najlepszego [emoji8]
Powodzenia w następnych staraniach! Życzę Ci, żebyś jak najszybciej dołączyła do grona mamusiek 🤰🏻
I polecam 🍍🍍🍍 - u mnie zadziałała ta czarna magia 😃

Hej :) Na początku moze się przywitam, mam na imię Klaudia i jestem już mamą 3,5letniej dziewczynki, która przyszła na świat poprzez cesarskie cięcie w 2016r :)
O drugie dziecko staramy się z mężem już prawie 2lata, i niestety w ciągu tych 2 lat juz 2 razy poroniłam w 8tygodniu, diagnoza puste jaja płodowe. Ciężko mi się tutaj do Was dołączyć z tego względu, że boje się znowu powtórki.
Test pozytywny zobaczyłam wczoraj, z niedowierzania zrobiłam aż 3 w ciągu jednego dnia :D I dzisiaj powtórzyłam, również pozytywny.
Ostatnią miesiączke miałam 26.06, ale mm bardzo nieregularne cykle, które wahają się między 35 a 60dniami. Nie mam pojęcia kiedy mogła być owulacja, bo pomimo robienia testów owulacyjnych kilka razy dziennie owulacji i tak nie pokazały.
Życzę wszystkim szczęśliwych ciąż :)

Załączniki

• received_3411245022221893.jpeg
    received_3411245022221893.jpeg
    123,9 KB · Wyświetleń: 82
  • received_607519073258005.jpeg
    received_607519073258005.jpeg
    66,5 KB · Wyświetleń: 80
Ja chciałam się z wami pożegnać bo przyszla @...a miałam dużą nadzieję że z wami zostanę no ale cóż...jeszcze nie teraz jest mi dane być mamą.
Trzymajcie się mamusie i życzę wam wszystkiego najlepszego [emoji8]
Przykro mi. Ja pisałam 8 lipca, że na koniec lipca chce widzieć dwie kreski, niestety też przyszła@. Miałam w takim razie odłożyć starania na za rok, ale chyba nie dam rady czekać 😁 mam nadzieję, że w sierpniu zapuszemy się do majowych mam.
Dziewczyny powodzenia! Bezproblemowych ciąż i silnych, zdrowych maluchów życzę ❤

Hej :) Na początku moze się przywitam, mam na imię Klaudia i jestem już mamą 3,5letniej dziewczynki, która przyszła na świat poprzez cesarskie cięcie w 2016r :)
O drugie dziecko staramy się z mężem już prawie 2lata, i niestety w ciągu tych 2 lat juz 2 razy poroniłam w 8tygodniu, diagnoza puste jaja płodowe. Ciężko mi się tutaj do Was dołączyć z tego względu, że boje się znowu powtórki.
Test pozytywny zobaczyłam wczoraj, z niedowierzania zrobiłam aż 3 w ciągu jednego dnia :D I dzisiaj powtórzyłam, również pozytywny.
Ostatnią miesiączke miałam 26.06, ale mm bardzo nieregularne cykle, które wahają się między 35 a 60dniami. Nie mam pojęcia kiedy mogła być owulacja, bo pomimo robienia testów owulacyjnych kilka razy dziennie owulacji i tak nie pokazały.

Cześć! 😊
Gratulacje ❣️ Fajnie, że jest nas w tym wątku coraz więcej 😃
Trzymam kciuki za to, żeby tym razem wszystko było dobrze! Musi być 💪
Jakie samopoczucie? Na kiedy wypada Ci termin? 😊

No to gratulacje 😍

reklama
Do góry