Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Też dzisiaj tak mam.. Jakbym miesiączkę dostać miałaU mnie dzisiaj też takie ćmienia się pojawiają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też dzisiaj tak mam.. Jakbym miesiączkę dostać miałaU mnie dzisiaj też takie ćmienia się pojawiają
No i tak chodzęTrzeba w gumke rzeczy nosic! Złoty plan!
Ja tez @10 lipca.wizyta za tydzień, bo ostatnio pecherzyk trochę mały.plamie trochę i czekam. Cos ten 10 pechowyA jednak dobrze Cię skojarzyłam, ja tak samo miałam 10 lipca. Dziś na USG tylko zarodek 5mm i niepewność się pojawiła, bo serducha nie widziałam,
Mnie to boli codziennie wiec juz nawet nie zwracam uwagi.Też dzisiaj tak mam.. Jakbym miesiączkę dostać miała
Kurde a ja 57 kg przed ciaza wazylam...to sobie wyobraz zaraz będą pytaćMi od pepka w gore tak wydelo,zawsze bylam przy kosci troche,no ale teraz w pracy mi sie na brzuch patrza normalnie
Moj mówi że dobrze musi boleć bo rośnie on przeszczesliwy... Ja też... Ale z jego ust śmiesznie to zabrzmiało...Mnie to boli codziennie wiec juz nawet nie zwracam uwagi.
No dokladnieTeż dzisiaj tak mam.. Jakbym miesiączkę dostać miała
Tobie też się uda, zobaczysz ♡Dzięki dziewczyny!
Mam ogromną nadzieje, ze znowu się uda niedługo. Życzę Wam powodzenia. ♡