P
pożegnanie
Gość
Czeeesc!!! Gratulacje , big news! Tak trzymaj! ❤❤Moje szczęście ma 5-6mm . Serduszko dopiero zaczyna bić. 6+2 kocham
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czeeesc!!! Gratulacje , big news! Tak trzymaj! ❤❤Moje szczęście ma 5-6mm . Serduszko dopiero zaczyna bić. 6+2 kocham
Prywatnie na Żelazną do dr. Suchty, ale poznałam Ją przy drugim poronieniu w szpitalu na Karowej. Może po wizycie prywatnej uda mi się jakoś wstrzelić na NFZNa Karowej na NFZ czy prywanie? M.Broś-Konopielko?
Będzie dobrze, zobaczysz!!! Uśmiechaj sie!! I gratulacje!Cześć, nieśmiało również dołączam do kwietniowych mam . Co prawda mam obecnie ciąże zagrożoną przez krwiaka i jestem już po jednej stracie, ale czytając wasze wpisy i radość z wizyt gdy słyszycie pierwszy raz bicie serduszka poprawia mi humor. Jestem w 5t+5 według USG, wizytę kontrolną mam dopiero 8 września i liczę że usłyszę wtedy pierwszy raz bicie serduszka, nie mogę się już doczekać
2 kropki cudownieDziewczyny ja po wizycie, OM 13 lipca długie cykle. Przedwczoraj beta 1000 i nie było nic w usg. Dziś beta 2502 i pokazały się dwa maleństwa, ale naprawdę maleństwa. Trochę się martwię, lekarz kazał przyjść za dwa dni zobaczyć czy pecherzyki rosną. Wedlug OM juz powinien być zarodek, ale beta mała więc nie wiem juz sama.
Gratuluję dziś wszystkim co miały wizyty i usłyszały serduszka ❤ oby jak najwięcej taj pięknych wiadomości. A to moje małe kropki.
Łał bliźniaki mega!! Podwójne gratulacje! [emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny ja po wizycie, OM 13 lipca długie cykle. Przedwczoraj beta 1000 i nie było nic w usg. Dziś beta 2502 i pokazały się dwa maleństwa, ale naprawdę maleństwa. Trochę się martwię, lekarz kazał przyjść za dwa dni zobaczyć czy pecherzyki rosną. Wedlug OM juz powinien być zarodek, ale beta mała więc nie wiem juz sama.
Gratuluję dziś wszystkim co miały wizyty i usłyszały serduszka [emoji3590] oby jak najwięcej taj pięknych wiadomości. A to moje małe kropki.
Gratulacje...Hej dziewczyny też miałam dziś wizytę na 13,maluszek jest serduszko bije ładnie za tydzień mam przyjść po skierowanie na prenatalne bo on akurat daje, termin porodu jednak 6.04, luteinę mam dalej brać, kwas foliowy też No i przepisal mi euthyrox 25 bo mam, trochę podwyższone tsh, kartę ciąży dostalam parę badań też do, wykonania na za tydzień. Hmm i pojawił się u mnie 4 cm torbiel lewego jajnika No ale nic, się z tym nie robi w takiej ciąży przeważnie sam się wchłania.
Ile dzisiaj cudownych wiadomości gratuluje dziewczyny!Hej dziewczyny też miałam dziś wizytę na 13,maluszek jest serduszko bije ładnie za tydzień mam przyjść po skierowanie na prenatalne bo on akurat daje, termin porodu jednak 6.04, luteinę mam dalej brać, kwas foliowy też No i przepisal mi euthyrox 25 bo mam, trochę podwyższone tsh, kartę ciąży dostalam parę badań też do, wykonania na za tydzień. Hmm i pojawił się u mnie 4 cm torbiel lewego jajnika No ale nic, się z tym nie robi w takiej ciąży przeważnie sam się wchłania.
Ja chodzę do Gamety do dr Guzowskiego. Wcześniej miałam świetną ginkę ale właśnie ze względu na to, że u niej z usg kiepsko zmieniłam lekarza. Ja jutro wybieram się na badaniaTak z Łodzi to tym bardziej polecam łódzki enel med ja tam właśnie idę 02.09 na wizytę na prowadzenie ciąży, a w ten piątek na badania krwi