reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Super, że z maleństwem wszystko okej 😊 W którym tygodniu jesteś? Ja póki co mam tylko mdłości, ale od kilku dni i tak są słabsze niż wcześniej więc może obędzie się bez wymiotów
5+5
W poprzednich ciążach wymioty pojawiły się coś koło 6 czy 7 tygodnia.
Nikomu nie życzę takich torsji.
Trzymam kciuki, żeby obyło się bez wymiotów u Ciebie.

reklama
Podczytuje. Od prawie 3 dni nie jestem w stanie normalnie funkcjonować 🤢🤮🤢🤮🤢
Dwie kroplówki były, dostałam Metoclopramid. Jak nie pomoże do jutra to szpital. Jeszcze tak nie było w żadnej ciąży.
Jedno dobre, bo widziałam na IP wczoraj moje maleństwo i bijące serduszko ❤️ niestety coś ze sprzętem było i nie dało się słuchać.
Mąż na L4, w domu dwójka dzieci. No nic, musi sobie poradzić.

Baardzo, baardzo cieszę się z Waszych wizyt i trzymam kciuki za kolejne.
trzymaj się tam z tym wszystkim 🤍❣️🤍 będzie ... musi być ☺️🥰

Dwie kroplówki były, dostałam Metoclopramid. Jak nie pomoże do jutra to szpital. Jeszcze tak nie było w żadnej ciąży.
Jedno dobre, bo widziałam na IP wczoraj moje maleństwo i bijące serduszko ❤️ niestety coś ze sprzętem było i nie dało się słuchać.

Bidulka 😞 Trzymaj się tam jakoś i gratuluję widoku serduszka ❤️

Jedno dobre, bo widziałam na IP wczoraj moje maleństwo i bijące serduszko ❤ niestety coś ze sprzętem było i nie dało się słuchać.

Zdrówka... Trzymam kciuki żeby szybko się skończyły te wymioty..

Dziewczyny ja po wizycie, OM 13 lipca długie cykle. Przedwczoraj beta 1000 i nie było nic w usg. Dziś beta 2502 i pokazały się dwa maleństwa, ale naprawdę maleństwa. Trochę się martwię, lekarz kazał przyjść za dwa dni zobaczyć czy pecherzyki rosną. Wedlug OM juz powinien być zarodek, ale beta mała więc nie wiem juz sama.

Gratuluję dziś wszystkim co miały wizyty i usłyszały serduszka ❤️ oby jak najwięcej taj pięknych wiadomości. A to moje małe kropki.

Załączniki

• IMG_20200826_104148.jpg
    IMG_20200826_104148.jpg
    399,9 KB · Wyświetleń: 73
Dziewczyny ja po wizycie, OM 13 lipca długie cykle. Przedwczoraj beta 1000 i nie było nic w usg. Dziś beta 2502 i pokazały się dwa maleństwa, ale naprawdę maleństwa. Trochę się martwię, lekarz kazał przyjść za dwa dni zobaczyć czy pecherzyki rosną. Wedlug OM juz powinien być zarodek, ale beta mała więc nie wiem juz sama.

Gratuluję dziś wszystkim co miały wizyty i usłyszały serduszka ❤ oby jak najwięcej taj pięknych wiadomości. A to moje małe kropki.
Aaaaa ale czad!!! Dwa maleństwa 🤩🤩🤩 cudownie! ❤️ Trzymam kciuki, żeby oba rosły zdrowo! Jejuuu jaka fajna wiadomość! 😊

Gratuluję dziś wszystkim co miały wizyty i usłyszały serduszka ❤️ oby jak najwięcej taj pięknych wiadomości. A to moje małe kropki.
Meeega Gratulacje, podwójne gratulacje, niech rosna! 🤗🤞

reklama
Cześć, nieśmiało również dołączam do kwietniowych mam :). Co prawda mam obecnie ciąże zagrożoną przez krwiaka i jestem już po jednej stracie, ale czytając wasze wpisy i radość z wizyt gdy słyszycie pierwszy raz bicie serduszka poprawia mi humor. Jestem w 5t+5 według USG, wizytę kontrolną mam dopiero 8 września i liczę że usłyszę wtedy pierwszy raz bicie serduszka, nie mogę się już doczekać :D
Hej :) ja też mam wizytę 8.09 , trzymam kciuki za serduszko .

Do góry