reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja też mam ogromny problem. U mnie wyszły po 2 porodzie i dokuczały najbardziej przy biegunce. W niedzielę mnie przeczyściło i od razu pojawiły się 2 guzy. Bardzo piecze i jadę po Procto-glyvenol. Mimo że jest bezpieczny od 4 miesiąca ciąży. Ale ja nie wytrzymam.
U mnie też zaczęło się po pierwszej ciąży i już tak niestety zostało... Ja spróbuję jeszcze dzisiaj z tą korą dębu ale jeśli nie pomoże to muszę zadziałać bardziej radykalnie 🙁

reklama
Hej, ja po USG.
Niestety będę was opuszczać. Nic nie ma we mnie już praktycznie. Organizm sie oczyścił. Z krwi wyszlo, że ciaza musiała się zatrzymać na dosc wczesnym etapie.
Tak myślałam, że tak będzie niestety. Sprawdzimy jeszcze raz krew na wszelki wypadek ale nie ma oznak ciąży nigdzie.
Mogę się starać znowu kiedy chce.
Jejku tak mi przykro , nie wiem nawet co powiedzieć. Kurcze trzymam kciuki za następny cykl kochana. Trzymaj się 😢😔

To u mnie troszkę mniejszy bo 4,5mm 🥰 Też nie ma serducha, lekarz mówił że najprędzej za 10 dni będzie w ogóle coś widać (to było w czwartek, teraz mam usg na 10 września więc już pięknie wszystko powinno być widać)
Ja prywatnie się już zarejestrowałam i od razu zrobią mi |USG w gabinecie i oby już było po naszej myśli 🥰

reklama
Cześć, nieśmiało również dołączam do kwietniowych mam :). Co prawda mam obecnie ciąże zagrożoną przez krwiaka i jestem już po jednej stracie, ale czytając wasze wpisy i radość z wizyt gdy słyszycie pierwszy raz bicie serduszka poprawia mi humor. Jestem w 5t+5 według USG, wizytę kontrolną mam dopiero 8 września i liczę że usłyszę wtedy pierwszy raz bicie serduszka, nie mogę się już doczekać :D

Do góry