reklama
Monika2211
Fanka BB :)
Kochana, bardzo mi przykro Trzymam mocno kciuki i wierzę, że teraz będzie już tylko dobrzeHej, ja po USG.
Niestety będę was opuszczać. Nic nie ma we mnie już praktycznie. Organizm sie oczyścił. Z krwi wyszlo, że ciaza musiała się zatrzymać na dosc wczesnym etapie.
Tak myślałam, że tak będzie niestety. Sprawdzimy jeszcze raz krew na wszelki wypadek ale nie ma oznak ciąży nigdzie.
Mogę się starać znowu kiedy chce.
Monika2211
Dziewczyny, zapytam z całkiem innej beczki. Czy któraś ma tak jak ja problem z hemoroidami? Ja dotychczas brałam dużą dawkę diohesphan max, a jeśli coś się pojawiło mimo to (co nierzadko miało miejsce) ratowałam się różnymi czopkami i maściami. Teraz musiałam odstawić diohesphan i nie musiałam długo czekać na efekty Dziś już ból okropny... Zaparć nie mam bo to już w ogóle byłaby tragedia. Któraś też ma podobny problem?
Ewelina @
przeważnie mówią ze ciąża jest młodsza a skoro ty masz 7 tydz to powinno być chyba serduszko itd ? Ale z tego co pamietam to jesteś w tym samym tyg co jaNo ja pierwszy razy chodzę na NFZ do ginekologa, zawsze prywatnie i jestem trochę w szoku (dla mnie najgorsze jest to, że usg nie ma w gabinecie tylko muszę jeździć do innej przychodni a potem wracać do niego). Dlatego rozważam zmianę, być może pójdę do enel-medu
Annig
Zaangażowana w BB
myślałam, że nikt nie poruszy tego tematu! Witaj w klubie. U mnie wczoraj się zaczęło. Jeszcze praca siedząca. Ja z kolei biegunki...Dziewczyny, zapytam z całkiem innej beczki. Czy któraś ma tak jak ja problem z hemoroidami? Ja dotychczas brałam dużą dawkę diohesphan max, a jeśli coś się pojawiło mimo to (co nierzadko miało miejsce) ratowałam się różnymi czopkami i maściami. Teraz musiałam odstawić diohesphan i nie musiałam długo czekać na efekty Dziś już ból okropny... Zaparć nie mam bo to już w ogóle byłaby tragedia. Któraś też ma podobny problem?
P
pożegnanie
Gość
W Wa-wie w Luxmed (abonament) też tak mam; wizyta i USG oddzielnie, drugi lekarz całkiem prywatnie tak samo, przyjmuje w gabinecie a USG oddzielnie chodzę, znaleźli sposób na zarobek, bo to 2 oddzielne wizyty sa. Najlepiej chyba znaleźć lekarza z USG odrazu, o ile za USG na wizycie nie doliczy?No ja pierwszy razy chodzę na NFZ do ginekologa, zawsze prywatnie i jestem trochę w szoku (dla mnie najgorsze jest to, że usg nie ma w gabinecie tylko muszę jeździć do innej przychodni a potem wracać do niego). Dlatego rozważam zmianę, być może pójdę do enel-medu
reklama