reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej, ja po USG.
Niestety będę was opuszczać. Nic nie ma we mnie już praktycznie. Organizm sie oczyścił. Z krwi wyszlo, że ciaza musiała się zatrzymać na dosc wczesnym etapie.
Tak myślałam, że tak będzie niestety. Sprawdzimy jeszcze raz krew na wszelki wypadek ale nie ma oznak ciąży nigdzie.
Mogę się starać znowu kiedy chce.
Kochana, bardzo mi przykro 😞 Trzymam mocno kciuki i wierzę, że teraz będzie już tylko dobrze ❤️

Dziewczyny, zapytam z całkiem innej beczki. Czy któraś ma tak jak ja problem z hemoroidami? Ja dotychczas brałam dużą dawkę diohesphan max, a jeśli coś się pojawiło mimo to (co nierzadko miało miejsce) ratowałam się różnymi czopkami i maściami. Teraz musiałam odstawić diohesphan i nie musiałam długo czekać na efekty 😞 Dziś już ból okropny... Zaparć nie mam bo to już w ogóle byłaby tragedia. Któraś też ma podobny problem?

No ja pierwszy razy chodzę na NFZ do ginekologa, zawsze prywatnie i jestem trochę w szoku 🙈🙈🙈 (dla mnie najgorsze jest to, że usg nie ma w gabinecie tylko muszę jeździć do innej przychodni a potem wracać do niego). Dlatego rozważam zmianę, być może pójdę do enel-medu
przeważnie mówią ze ciąża jest młodsza a skoro ty masz 7 tydz 😉 to powinno być chyba serduszko itd ? Ale z tego co pamietam to jesteś w tym samym tyg co ja 😉

Dziewczyny, zapytam z całkiem innej beczki. Czy któraś ma tak jak ja problem z hemoroidami? Ja dotychczas brałam dużą dawkę diohesphan max, a jeśli coś się pojawiło mimo to (co nierzadko miało miejsce) ratowałam się różnymi czopkami i maściami. Teraz musiałam odstawić diohesphan i nie musiałam długo czekać na efekty 😞 Dziś już ból okropny... Zaparć nie mam bo to już w ogóle byłaby tragedia. Któraś też ma podobny problem?
myślałam, że nikt nie poruszy tego tematu! Witaj w klubie. U mnie wczoraj się zaczęło. Jeszcze praca siedząca. Ja z kolei biegunki...

No ja pierwszy razy chodzę na NFZ do ginekologa, zawsze prywatnie i jestem trochę w szoku 🙈🙈🙈 (dla mnie najgorsze jest to, że usg nie ma w gabinecie tylko muszę jeździć do innej przychodni a potem wracać do niego). Dlatego rozważam zmianę, być może pójdę do enel-medu
W Wa-wie w Luxmed (abonament) też tak mam; wizyta i USG oddzielnie, drugi lekarz całkiem prywatnie tak samo, przyjmuje w gabinecie a USG oddzielnie chodzę, znaleźli sposób na zarobek, bo to 2 oddzielne wizyty sa. Najlepiej chyba znaleźć lekarza z USG odrazu, o ile za USG na wizycie nie doliczy?

Kurde ciekawe czemu jedni lekarze zakładają kartę na pierwszym a inni na kolejnym spotkaniu. U mnie karty chyba jeszcze nie ma a byłam w 6 tyg. Pewnie założy jak przyjdę z badaniami za dwa tygodnie

reklama
Do góry