reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja przed pierwsza ciąża miałam tak nieregularne cykle, ze w karcie ciazy lekarz mi wpisał tylko datę om z adnotacja, ze nieregularne i długie cykle, nie wpisał w ogóle terminu jaki by wychodził z om, wpisał tylko termin z usg. Potem kazda kolejna wizyta i każdy pomiar płodu w usg potwierdzał ta datę. Jesli bym patrzyła na om to wówczas termin porodu miałabym 2 tygodnie wcześniej! A skończyło sie tak, ze urodziłam prawie 2 tygodnie pozniej niż termin z usg (czyli 4 tygodnie po terminie z om). Wiec w termin z om, przy nieregularnych cyklach średnio wierze...

reklama
Ja właśnie w karcie ciąży mam 7 tydzień i wpisaną przewidywaną datę porodu z OM. Z USG nie mam żadnej daty wpisanej ani tygodnia
No to dość dziwna sprawa jak dla mnie... może lekarz chce poczekać np.na usg prenatalne, kiedy będzie mógł zrobić więcej pomiarów😉

Dziewczyny leżenie z komórką skutkuje zakupami 😁z kuponem jakims tam 19.68 PLN, będzie szło jak będę już w II trymestrze 😁

Załączniki

• Screenshot_20200826-125029_AliExpress.jpg
    Screenshot_20200826-125029_AliExpress.jpg
    275,3 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry