reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej, ja po USG.
Niestety będę was opuszczać. Nic nie ma we mnie już praktycznie. Organizm sie oczyścił. Z krwi wyszlo, że ciaza musiała się zatrzymać na dosc wczesnym etapie.
Tak myślałam, że tak będzie niestety. Sprawdzimy jeszcze raz krew na wszelki wypadek ale nie ma oznak ciąży nigdzie.
Mogę się starać znowu kiedy chce.
Bardzo mi przykro, trzymam kciuki za kolejny udany cykl 🤗

reklama
Hej, ja po USG.
Niestety będę was opuszczać. Nic nie ma we mnie już praktycznie. Organizm sie oczyścił. Z krwi wyszlo, że ciaza musiała się zatrzymać na dosc wczesnym etapie.
Tak myślałam, że tak będzie niestety. Sprawdzimy jeszcze raz krew na wszelki wypadek ale nie ma oznak ciąży nigdzie.
Mogę się starać znowu kiedy chce.
Bardzo mi przykro kochana , trzymaj się [emoji8][emoji8]

Ale zazdroszczę Wam dziewczyny tych porannych wizyt! Mi zostało jeszcze z 7 godzin, a juz czuje kręcenie w brzuchu z nerwow😱 co ja ze soba dziś zrobię przez tyle czasu...

reklama
Do góry