reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

a kiedy się zaczęły pierwsze objawy? Dziewczyny na wątkach staraczkowych doszukują się mdłości i innych jeszcze przed terminem miesiączki, a ja już głupieję, bo nic nie czuję 😅 Pewnie dlatego, że jest wcześnie i beta jest na razie niziutka (27 w sobotę)
Obserwuj siebie, nie porównuj się do objawów innych dziewczyn, bo każdy ma inne objawy w różnym natężeniu, nawet zmieniają się one w zależności od dnia czy pory dnia!

reklama
Kiedy miałyście pierwsze objawy i jakie one były? Ja jestem 4+3 i nie mam kompletnie żadnych objawów. OM 25 lipca
Hmm pierwsze objawy u mnie to ból brzucha jak na okres i takie dziwne ciągniecie w dole pachwin...tak do 5 tyg z kawałkiem i odrzucilo mnie od fajek i alkoholu....tez nie odrazu.To jest bardzo indywidualne. Ty możesz nie miec żadnych objawow i tego Ci z całego serca Życzę :)Na pewno w terminie spodziewanej @ nie mialam zadnych dziwnych objajow,jedynie takie na okres

Najbardziej miarodajny będzie tydzień ciąży który pokazuje usg. Też mam długie cykle normalnie zawsze 34-35 zdarzały sie ponad 40.Przy poprzednich ciazach termin usg był zawsze późniejszy niż z miesiączki. Teraz ta ciąża jak to nazwał dr ewenement:) Owulacja 30 dc! Dlatego nawet mi nie wpisywal daty porodu wg miesiączki tylko wg usg bo u mnie to różnica aż 12 dni

Ale jaja, to powiem Ci ze mieszkam bardzo obok.Wola pozdrawia😉Miło mi Ivka🥂(brudzio oczywiście bez%)
Nooo czaaad, oczywicie, że bruuudzio 🥛mleko, kefir! Jak będę mogła iść na spacer, umawiamy się na lody🍨! Dzis mi jakoś weszły, bo jakoś słodkie mi nie wchodzi.
Nawet chciałam pytać tutaj czy ktoś jest Warszawy!

Aha, i jak liczycie tygodnie i dni ciąży, bo aplikacje różnie pokazują? Przykładowo, jak ostatnia miesiączka się zaczęła w piątek to w piątki będzie 5+0, 7+0, czy jak??
Ja liczę tak. Teraz mam 6 tydz 6 dzien.Dla mnie to juz 7 tyd.Jak będzie 7 tyd i np 1 dzień to znaczy ze jestem w trakcie 8 tyg. Jesli gadam głupoty poprawcie mnie proszę:)

Nooo czaaad, oczywicie, że bruuudzio 🥛mleko, kefir! Jak będę mogła iść na spacer, umawiamy się na lody🍨! Dzis mi jakoś weszły, bo jakoś słodkie mi nie wchodzi.
Nawet chciałam pytać tutaj czy ktoś jest Warszawy!
Ten swiat jest mały.:) Jasne bardzo chętnie. Na lody mnie nie trzeba namawiać. Tylko musze wyjsc z przeziebienia,chociaz dzis juz jest luz katar odpuszcza 😏

reklama
Do góry