reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

a kiedy się zaczęły pierwsze objawy? Dziewczyny na wątkach staraczkowych doszukują się mdłości i innych jeszcze przed terminem miesiączki, a ja już głupieję, bo nic nie czuję 😅 Pewnie dlatego, że jest wcześnie i beta jest na razie niziutka (27 w sobotę)
Obserwuj siebie, nie porównuj się do objawów innych dziewczyn, bo każdy ma inne objawy w różnym natężeniu, nawet zmieniają się one w zależności od dnia czy pory dnia!

reklama
Kiedy miałyście pierwsze objawy i jakie one były? Ja jestem 4+3 i nie mam kompletnie żadnych objawów. OM 25 lipca
Hmm pierwsze objawy u mnie to ból brzucha jak na okres i takie dziwne ciągniecie w dole pachwin...tak do 5 tyg z kawałkiem i odrzucilo mnie od fajek i alkoholu....tez nie odrazu.To jest bardzo indywidualne. Ty możesz nie miec żadnych objawow i tego Ci z całego serca Życzę :)Na pewno w terminie spodziewanej @ nie mialam zadnych dziwnych objajow,jedynie takie na okres

Najbardziej miarodajny będzie tydzień ciąży który pokazuje usg. Też mam długie cykle normalnie zawsze 34-35 zdarzały sie ponad 40.Przy poprzednich ciazach termin usg był zawsze późniejszy niż z miesiączki. Teraz ta ciąża jak to nazwał dr ewenement:) Owulacja 30 dc! Dlatego nawet mi nie wpisywal daty porodu wg miesiączki tylko wg usg bo u mnie to różnica aż 12 dni

Ale jaja, to powiem Ci ze mieszkam bardzo obok.Wola pozdrawia😉Miło mi Ivka🥂(brudzio oczywiście bez%)
Nooo czaaad, oczywicie, że bruuudzio 🥛mleko, kefir! Jak będę mogła iść na spacer, umawiamy się na lody🍨! Dzis mi jakoś weszły, bo jakoś słodkie mi nie wchodzi.
Nawet chciałam pytać tutaj czy ktoś jest Warszawy!

Aha, i jak liczycie tygodnie i dni ciąży, bo aplikacje różnie pokazują? Przykładowo, jak ostatnia miesiączka się zaczęła w piątek to w piątki będzie 5+0, 7+0, czy jak??
Ja liczę tak. Teraz mam 6 tydz 6 dzien.Dla mnie to juz 7 tyd.Jak będzie 7 tyd i np 1 dzień to znaczy ze jestem w trakcie 8 tyg. Jesli gadam głupoty poprawcie mnie proszę:)

Nooo czaaad, oczywicie, że bruuudzio 🥛mleko, kefir! Jak będę mogła iść na spacer, umawiamy się na lody🍨! Dzis mi jakoś weszły, bo jakoś słodkie mi nie wchodzi.
Nawet chciałam pytać tutaj czy ktoś jest Warszawy!
Ten swiat jest mały.:) Jasne bardzo chętnie. Na lody mnie nie trzeba namawiać. Tylko musze wyjsc z przeziebienia,chociaz dzis juz jest luz katar odpuszcza 😏

reklama
Do góry