P
pożegnanie
Gość
Taaaaak!!! Ooo super ze mam kompanke ! Ja mieszkam na Muranowie!!! GosiaDzidziu jestes z Wawy? Ja tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaaak!!! Ooo super ze mam kompanke ! Ja mieszkam na Muranowie!!! GosiaDzidziu jestes z Wawy? Ja tez
Objawy (oprócz braku miesiączki) od wczoraj. 5+4 wg usg, 5+1 Om.Kiedy miałyście pierwsze objawy i jakie one były? Ja jestem 4+3 i nie mam kompletnie żadnych objawów. OM 25 lipca
Podobnie jak dziewczyny żadnych objawów, brak miesiączki. Później dochodzi każdemu inaczej, ja sennosc, mdłości (u mnie z głodu), teraz ssanie z głodu, nawet nad ranem, inni wrażliwość skutków, wymioty. A sa dziewczyny, które nie maja nic. Każdy organizm zareaguje inaczej .Kiedy miałyście pierwsze objawy i jakie one były? Ja jestem 4+3 i nie mam kompletnie żadnych objawów. OM 25 lipca
Ja mam 4 do porównania. Najbardziej mi się podoba Ciąża+, są codziennie jakieś artykuły nowe i Pregnancy Calendar. Preglife i Moja ciąża są mocno średnie.Objawy (oprócz braku miesiączki) od wczoraj. 5+4 wg usg, 5+1 Om.
Nie mam aplikacji. Jaka jest dobra?
oj powiem tobie ze to chyba loteria jest każdego dnia coś nowego to ze trochę brzuch boli to już chyba norma ... ale mi piersi sutki to chcą wybuchnąć do tego jem co godz a wieczorem dupa chce wybuchnąćJa mam 4 do porównania. Najbardziej mi się podoba Ciąża+, są codziennie jakieś artykuły nowe i Pregnancy Calendar. Preglife i Moja ciąża są mocno średnie.
a kiedy się zaczęły pierwsze objawy? Dziewczyny na wątkach staraczkowych doszukują się mdłości i innych jeszcze przed terminem miesiączki, a ja już głupieję, bo nic nie czuję Pewnie dlatego, że jest wcześnie i beta jest na razie niziutka (27 w sobotę)oj powiem tobie ze to chyba loteria jest ☺ każdego dnia coś nowego to ze trochę brzuch boli to już chyba norma ... ale mi piersi sutki to chcą wybuchnąć do tego jem co godz a wieczorem dupa chce wybuchnąć
Wiem ze przyjdą wymioty i senność ale na razie przeżywam to
Ale jaja, to powiem Ci ze mieszkam bardzo obok.Wola pozdrawiaMiło mi Ivka(brudzio oczywiście bez%)Taaaaak!!! Ooo super ze mam kompanke ! Ja mieszkam na Muranowie!!! Gosia