reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Wrzucam linka z najświeższa lista leków refundowanych. Niestety te dla kobiet w ciąży nie są wyszczególnione. Jest ich 114. Obowiązują od 1 września a na recepcie musi być kod C.

Aha, i jak liczycie tygodnie i dni ciąży, bo aplikacje różnie pokazują? Przykładowo, jak ostatnia miesiączka się zaczęła w piątek to w piątki będzie 5+0, 7+0, czy jak??

Kiedy miałyście pierwsze objawy i jakie one były? Ja jestem 4+3 i nie mam kompletnie żadnych objawów. OM 25 lipca
Podobnie jak dziewczyny żadnych objawów, brak miesiączki. Później dochodzi każdemu inaczej, ja sennosc, mdłości (u mnie z głodu), teraz ssanie z głodu, nawet nad ranem, inni wrażliwość skutków, wymioty. A sa dziewczyny, które nie maja nic. Każdy organizm zareaguje inaczej 🙂.

Ja mam 4 do porównania. Najbardziej mi się podoba Ciąża+, są codziennie jakieś artykuły nowe i Pregnancy Calendar. Preglife i Moja ciąża są mocno średnie.
oj powiem tobie ze to chyba loteria jest ☺️😉😄 każdego dnia coś nowego 🤷🏻‍♀️🙈 to ze trochę brzuch boli to już chyba norma ... ale mi piersi sutki to chcą wybuchnąć 🤣 do tego jem co godz 😉 a wieczorem dupa chce wybuchnąć 😉
Wiem ze przyjdą wymioty i senność ale na razie przeżywam to 🤣🙈🤷🏻‍♀️

oj powiem tobie ze to chyba loteria jest ☺😉😄 każdego dnia coś nowego 🤷🏻‍♀️🙈 to ze trochę brzuch boli to już chyba norma ... ale mi piersi sutki to chcą wybuchnąć 🤣 do tego jem co godz 😉 a wieczorem dupa chce wybuchnąć 😉
Wiem ze przyjdą wymioty i senność ale na razie przeżywam to 🤣🙈🤷🏻‍♀️
a kiedy się zaczęły pierwsze objawy? Dziewczyny na wątkach staraczkowych doszukują się mdłości i innych jeszcze przed terminem miesiączki, a ja już głupieję, bo nic nie czuję 😅 Pewnie dlatego, że jest wcześnie i beta jest na razie niziutka (27 w sobotę)

reklama
Do góry