reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nadrobić was to jest jakaś masakra😜dobrze ze na pogotowiu się wszystko dobrze skończyło..
Wiecie czekałam na to usg bo jakoś nie czułam tej ciąży, mówię po usg pewnie odżyją emocje, no ale kurde jakoś nie odżyły 😜cieszę się ciąża, cieszę się że jest serduszko że dzidzia rośnie ale nie ma takiego 'woow' jak przy pierwszej ciazy.. Nie wiem może za wcześnie? Czy któraś z mam też tak miała?

reklama
[GROUP=][/GROUP]
Dziewczyny a ja mam pytanie bo nie jestem doświadczona w temacie. Jak to jest z tym progesteronem? Jestem w 8tyg a nie miałam żadnego badania w tym kierunku bo lekarz dopiero mi da skierowania w czwratek (nie wiem czy na to też kierują obowiązkowo?). Skąd miałabym wiedzieć że coś może być nie tak z moim progesteronem? Czy są tego jakieś objawy? Zaczęłam o tym czytam i zgłupiałam bo w sumie TSH sobie też sama wykryłam że mam za wysokie i dzięki temu juz biorę tabletki. Czy Wy wszystkie znacie poziom swojego progesteronu? Pomóżcie :)
Lekarze nie kierują w ciąży na progesteron, to robi się w większości na własną rękę...ja zrobiłam po zajściu w ciążę, bo wiedziałam, że to że nie mogę utrzymać ciąży jest spowodowane niskim progesteronem i miałam rację...ogolnie od owulacji brałam na własną rękę luteine i teraz się okazuje, że bardzo dobrze zrobiłam, bo ciąża się pięknie rozwija, a kosmówka jest troszkę nieregularna i lekarz sam powiedział, że mam jeszcze brać kilka tygodni, także na progesteron to sama musisz iść

Hejo my po wizycie, serduszko jest, fasolka dobrze rośnie, termin na 8kwiecien póki co, któraś tez taki ma o ile dobrze kojarzę 😍 gine zrobił mi cytologie bo nie miałam od pierwszej ciąży, mówił że mogę plamić ale póki co jest ok, giine taki se, jedyny plus że mój mógł z synkiem wejść na usg😜
Super! Ja mam też na 8kwietnia :)

[GROUP=][/GROUP]

Lekarze nie kierują w ciąży na progesteron, to robi się w większości na własną rękę...ja zrobiłam po zajściu w ciążę, bo wiedziałam, że to że nie mogę utrzymać ciąży jest spowodowane niskim progesteronem i miałam rację...ogolnie od owulacji brałam na własną rękę luteine i teraz się okazuje, że bardzo dobrze zrobiłam, bo ciąża się pięknie rozwija, a kosmówka jest troszkę nieregularna i lekarz sam powiedział, że mam jeszcze brać kilka tygodni, także na progesteron to sama musisz iść
Dzięki, tak zrobię. W czwartek mam wizytę to juz pójdę z wynikiem :)

reklama
Nadrobić was to jest jakaś masakra😜dobrze ze na pogotowiu się wszystko dobrze skończyło..
Wiecie czekałam na to usg bo jakoś nie czułam tej ciąży, mówię po usg pewnie odżyją emocje, no ale kurde jakoś nie odżyły 😜cieszę się ciąża, cieszę się że jest serduszko że dzidzia rośnie ale nie ma takiego 'woow' jak przy pierwszej ciazy.. Nie wiem może za wcześnie? Czy któraś z mam też tak miała?
Ja jutro mam wieczorem usg i tez nie mam jakiegos wow

Do góry