reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

raczej chciałam zacząć chodzić na NFZ a potem już prywatnie bo dobry lekarz, a jak zobaczyłam opinie naszych lekarzy na NFZ o stratach ciąż to wole nie ryzykowac. Jak miałam biochemiczna poszłam do lekarza, do którego zawsze chodziłam bo myslalam, ze jest jednym z lepszych lekarzy na NFZ to strasznie mnie potraktował, po pierwsze jak mogę się starać teraz o dziecko w dobie koronawirusa, mam po biochemicznej odczekać 3 miesiace jak po każdym poronieniu+ jak chce się starać o dziecko to internista ma mi dać skierowanie na badania różyczka itd.. [emoji2370] Oczywiście nie posłuchałam go bo sam powiedział, ze wszystko jest ok jak badał. Dziewczyny pisały, ze od razu po biochemicznej zaszły w ciąże co mi tez się teraz udało. Moje znajome chodzą do tego lekarza gdzie ja chce iść prywatnie i chwała. Mi zależało najpierw pójść na NFZ zrobić badania a potem zmienić na prywatnego żeby trochę zaoszczędzić na tych badaniach, ale nigdzie się dostać nie idzie. Nie ma co oszczędzać według mnie.. zdrowie dziecka najwazniejsze tez w prywatnych przychodniach mniej ludzi [emoji4]
No pewnie że tak, w takim razie ja też bym wolała na twoim miejscu iść prywatnie skoro na NFZ nie masz dobrych lekarzy!

reklama
No to jestem po pierwszym usg i jest pęcherzyk ciążowy w macicy! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji4][emoji847][emoji173] ciąża bardzo wczesna, jakiś 4 tydzień - liczyliśmy od owu wiek ciąży, bo ja @ w czerwcu nie miałam tylko krwawienie po biochemicznej, a to nie okres...kolejna wizyta za 3 tygodnie żeby zobaczyć już bijące serduszko [emoji173][emoji4][emoji4][emoji4][emoji7][emoji16][emoji847]
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] super widok!

No to jestem po pierwszym usg i jest pęcherzyk ciążowy w macicy! 😁😁😁😊🤗❤ ciąża bardzo wczesna, jakiś 4 tydzień - liczyliśmy od owu wiek ciąży, bo ja @ w czerwcu nie miałam tylko krwawienie po biochemicznej, a to nie okres...kolejna wizyta za 3 tygodnie żeby zobaczyć już bijące serduszko ❤😊😊😊😍😁🤗

Ahhh cudownie!!! 🤩🤩🤩
Gratuluje!!!
Pięknej i spokojnej ciąży życzę ❤️

A pytałaś lekarza o te „przytulanki”? 🙈

Czesc dziewczyny!
Mam nadzieje,ze znajde się w tej grupie juz niedlugo. Ostatnia miesiaczka 01.07, owulacja wedlug kalendarzyka 17.07, ale kochalismy sie regularnie co 2-3 dni w razie jakby sie przesunela. Robilam bete 25.07 , wyszla ujemna - 0,2. Ale nie trace jeszcze nadziei... @ ma być w piatek. Wiec czekam cierpliwie :) Zycze nam wszystkim cierpliwosci :)

Czesc dziewczyny!
Mam nadzieje,ze znajde się w tej grupie juz niedlugo. Ostatnia miesiaczka 01.07, owulacja wedlug kalendarzyka 17.07, ale kochalismy sie regularnie co 2-3 dni w razie jakby sie przesunela. Robilam bete 25.07 , wyszla ujemna - 0,2. Ale nie trace jeszcze nadziei... @ ma być w piatek. Wiec czekam cierpliwie :) Zycze nam wszystkim cierpliwosci :)
Ja też mam mieć w piątek 😉 ahh nadzieja

Czesc dziewczyny!

Trzymam mocno kciuki za ⏸ ! 😊🌸🤗

reklama
Do góry