reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny jak wy liczycie ten wiek ciąży od pierwszego dnia ostatniej @ ?
Bo mi pokazuje, że 5 tydz czyli 4+3 🤔 a wy już wszystkie macie 6 tydz? A daty porodu mamy dzień po dniu... to jak to możliwe? 😃 czy ja jakoś to źle liczę ?

Załączniki

• 82A5A381-1957-4771-9E29-7EEF969F0A57.jpeg
    82A5A381-1957-4771-9E29-7EEF969F0A57.jpeg
    70,8 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Bo mi pokazuje, że 5 tydz czyli 4+3 🤔 a wy już wszystkie macie 6 tydz? A daty porodu mamy dzień po dniu... to jak to możliwe? 😃 czy ja jakoś to źle liczę ?
ja mam według aplikacji dzisiaj 5+3:-)

Na wizycie u ginekologa będę miała wtedy 6+3 ( za tydzień w poniedziałek wizyta)

Bo mi pokazuje, że 5 tydz czyli 4+3 [emoji848] a wy już wszystkie macie 6 tydz? A daty porodu mamy dzień po dniu... to jak to możliwe? [emoji2] czy ja jakoś to źle liczę ?
Tez się właśnie zastanawiam nad tym. Ja tez jestem 4+5 i termin na 1.04. Zaczynam w środy nowy tydzien

Ahhh cudownie!!! 🤩🤩🤩
Gratuluje!!!
Pięknej i spokojnej ciąży życzę ❤

A pytałaś lekarza o te „przytulanki”? 🙈
Pytalam i powiedziała, że przeciewwskazań nie ma jeśli nie plamię itd, ale lepiej ograniczyć mimo wszystko przytulanki w I trymestrze, bo on jest najważniejszy i najbardziej zagrożony...to samo usłyszałam w pierwszej ciąży I chyba wolę przystopować z przytulankami żeby później nie mieć do siebie pretensji, że coś jest nie tak 😉😊🤗

Mi lekarz dzisiaj liczył od owulacji, bo ja okresu w czerwcu nie mialam i u mnie wychodzi 4 tydzien ciazy, a termin porodu ustalimy jak juz bedzie widac serduszko, takze ja na apkach sie now opieram 😉😊

reklama
Do góry