reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

raczej chciałam zacząć chodzić na NFZ a potem już prywatnie bo dobry lekarz, a jak zobaczyłam opinie naszych lekarzy na NFZ o stratach ciąż to wole nie ryzykowac. Jak miałam biochemiczna poszłam do lekarza, do którego zawsze chodziłam bo myslalam, ze jest jednym z lepszych lekarzy na NFZ to strasznie mnie potraktował, po pierwsze jak mogę się starać teraz o dziecko w dobie koronawirusa, mam po biochemicznej odczekać 3 miesiace jak po każdym poronieniu+ jak chce się starać o dziecko to internista ma mi dać skierowanie na badania różyczka itd.. [emoji2370] Oczywiście nie posłuchałam go bo sam powiedział, ze wszystko jest ok jak badał. Dziewczyny pisały, ze od razu po biochemicznej zaszły w ciąże co mi tez się teraz udało. Moje znajome chodzą do tego lekarza gdzie ja chce iść prywatnie i chwała. Mi zależało najpierw pójść na NFZ zrobić badania a potem zmienić na prywatnego żeby trochę zaoszczędzić na tych badaniach, ale nigdzie się dostać nie idzie. Nie ma co oszczędzać według mnie.. zdrowie dziecka najwazniejsze tez w prywatnych przychodniach mniej ludzi [emoji4]
No pewnie że tak, w takim razie ja też bym wolała na twoim miejscu iść prywatnie skoro na NFZ nie masz dobrych lekarzy!

reklama
No to jestem po pierwszym usg i jest pęcherzyk ciążowy w macicy! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji4][emoji847][emoji173] ciąża bardzo wczesna, jakiś 4 tydzień - liczyliśmy od owu wiek ciąży, bo ja @ w czerwcu nie miałam tylko krwawienie po biochemicznej, a to nie okres...kolejna wizyta za 3 tygodnie żeby zobaczyć już bijące serduszko [emoji173][emoji4][emoji4][emoji4][emoji7][emoji16][emoji847]
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] super widok!

No to jestem po pierwszym usg i jest pęcherzyk ciążowy w macicy! 😁😁😁😊🤗❤ ciąża bardzo wczesna, jakiś 4 tydzień - liczyliśmy od owu wiek ciąży, bo ja @ w czerwcu nie miałam tylko krwawienie po biochemicznej, a to nie okres...kolejna wizyta za 3 tygodnie żeby zobaczyć już bijące serduszko ❤😊😊😊😍😁🤗

Ahhh cudownie!!! 🤩🤩🤩
Gratuluje!!!
Pięknej i spokojnej ciąży życzę ❤️

A pytałaś lekarza o te „przytulanki”? 🙈

Czesc dziewczyny!
Mam nadzieje,ze znajde się w tej grupie juz niedlugo. Ostatnia miesiaczka 01.07, owulacja wedlug kalendarzyka 17.07, ale kochalismy sie regularnie co 2-3 dni w razie jakby sie przesunela. Robilam bete 25.07 , wyszla ujemna - 0,2. Ale nie trace jeszcze nadziei... @ ma być w piatek. Wiec czekam cierpliwie :) Zycze nam wszystkim cierpliwosci :)

Czesc dziewczyny!
Mam nadzieje,ze znajde się w tej grupie juz niedlugo. Ostatnia miesiaczka 01.07, owulacja wedlug kalendarzyka 17.07, ale kochalismy sie regularnie co 2-3 dni w razie jakby sie przesunela. Robilam bete 25.07 , wyszla ujemna - 0,2. Ale nie trace jeszcze nadziei... @ ma być w piatek. Wiec czekam cierpliwie :) Zycze nam wszystkim cierpliwosci :)
Ja też mam mieć w piątek 😉 ahh nadzieja

Czesc dziewczyny!

Trzymam mocno kciuki za ⏸ ! 😊🌸🤗

reklama
Do góry