reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Też się nad tym zastanawiam, bo szczerze to trochę się boje po biochemicznej teraz robić przytulanki z mężem...🤔😳🙈 a wiadomo, że chłop ma swoje potrzeby 😝🙈🙈 jutro mam wizyte u gin to zapytam I dam Ci znać 🙈🙈😆😂😁

Ok, to czekam na odpowiedź! 😃 bo ja właśnie też póki co nie pozwalam, ostatni raz były przytulanki w zeszły wtorek, jeszcze przed zrobieniem testu. Miałam wtedy delikatne plamienie i wtedy po przytulankach troszkę się nasiliło, ale generalnie no jak widać nic się nie stało 😋 ale i tak człowiek się obawia 😂

daj znać bo mam to samo, jestem po biochemicznej i mówię mojemu, ok, ale bardzo delikatnie 😂😂😂😁

Haha nooo ja też właśnie rozkminiałam, że ewentualnie bardzo delikatnie, ale gdzieś z tylu głowy chodzi za mną, że coś może pójść nie tak 😂🙈

reklama
Dziękuję ślicznie! 😍
Fajnie, że mamy terminy tak bardzo zbliżone do siebie, będzie raźniej 😊 Nas czeka i Prima Aprilis i Święta, także ten kwiecień 2021 zapowiada się bardzo ciekawie 😃
Mnie od rana dzisiaj męczą delikatne mdłości 😤 nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo mąż wypił całą Colę, a sklepy zamknięte 😭 jakieś porady?
Ja dodatkowo zaczęłam się trochę martwić, bo 10.08 mamy zaplanowane wczasy na Rodos... to wtedy będzie mój 6 tc. Raczej nie zamierzam rezygnować z wyjazdu, bo już całość opłacona i by nam przepadło, a poza tym to mój urodzinowy wyjazd z okazji 30-tki 😃 ale tyle się naczytałam o promieniowaniu kosmicznym, wadach płodu i poronieniach, że zaczęłam się stresować 😤 co myślicie na ten temat? Co wy byście zrobiły na moim miejscu?
Mi lekarz 14 lat temu zabronił lecieć do 12 tc, ale dodam że byłam po cp i stąd troska o tą ciążę.

Dzisiaj od samego rana totalne zmeczenie.. nie wiem jak wytrwam 10 godzin w pracy 😞 Chyba zasnę... a jak wasze samopoczucie? Dziś 5+3 i umawiam się powoli do ginekologa

Ja dzisiaj miałam taki problem z wstaniem 😱 zawsze wstawałam równo z budzikiem, a dzisiaj przestawiłam kilka razy 😂 dobrze, że praca zdalna to w końcu się zwlekłam z tego łóżka i jakoś pracuje, choć lekko nie jest 🙈
U mnie 4+3, ciekawe co będzie później 😂

Ja dzisiaj miałam taki problem z wstaniem 😱 zawsze wstawałam równo z budzikiem, a dzisiaj przestawiłam kilka razy 😂 dobrze, że praca zdalna to w końcu się zwlekłam z tego łóżka i jakoś pracuje, choć lekko nie jest 🙈
U mnie 4+3, ciekawe co będzie później 😂
uwierz mi będzie tylko gorzej🙈😂 ale warto ✊🏻😍 Grunt żeby mdłości jakoś masakrycznie nie męczyły. Ja jeszcze nie miałam na szczęście, ale pewnie się zaniedlugo zacznie 🙈

Dzisiaj od samego rana totalne zmeczenie.. nie wiem jak wytrwam 10 godzin w pracy [emoji20] Chyba zasnę... a jak wasze samopoczucie? Dziś 5+3 i umawiam się powoli do ginekologa
A ja dziś o dziwo nawet mam energię do działania. Ale obudziłam się godzinę przed budzikiem [emoji19] trochę mi się ziewa więc pewnie po południu spadek energii się szykuje. Wczoraj na wieczór byłam taka padnięta ze o 8 poszłam spać [emoji2957]. No i jakaś amnezja mnie dopadła, bo w piątek otworzyłam przesyłkę z soczewkami kontaktowymi i za nic nie mogę sobie przypomnieć gdzie je położyłam [emoji33]

@magnolia1505 Jestem pewna, nawet cienia z cienia od przedzialki🤷‍♀️😉
@Lili90 @Justi1234 jeszcze czekam miedzy 27.07-29.07 ale myślę że już by coś wyszło na testach z czułością 10,ale jestem spokojna bo już mam zaplanowane ze jak @ przyjdzie to zrobię sobie badania na tarczycę bo mi dziewczyny na staraczkach dały do myślenia j możliwe że coś u mnie może być z tarczyca
Robiłaś test?🙂

reklama
Umówiłam się na wizytę do gin. O dziwo było sporo wolnych terminów i mogłam być na wizycie już 3go sierpnia. Przełożyłam to jednak na 10-go żeby było już coś widać (bynajmniej mam taką nadzieję że będzie już coś widac ) [emoji7]

Do góry