reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Oo, witam kolezanke 😁 jedziemy na jednym wózku, pierwsze dzieci listopadowe, drugie będą kwietniowe i problem szyjkowy. Z Zosią kiedy Ci się zaczęła skracać?
Oooo, no heeej 😘 zaczęła mi się skracać w 23 t.c. ale leżałam i potem już było nieźle. Nawet termin mamy blisko siebie ☺ a Szymek z którego?

5+2 Według apki jednak owulacja była wcześniej o kilka dni więc zobaczymy co będzie widać
Super, ja też dzisiaj na 16.10 tylko ja już 7+6 więc albo będzie wszystko albo nic [emoji12] a ty który tydzień? U mnie mdłości jakby się uspokajały ale wczoraj na wieczór jak kot wymiotowalam ale to chyba przez torta.., [emoji1787]

A wiesz, że to może być i to? Rano dziś aplikator że mną nie współpracował.
Racja, raz to nic złego i już przestaje marudzić, będzie dobrze 🥰

Hej też uzywam luteiny i rano przy aplikowaniu też coś nie tak i chyba se tam tym aplikatorem musiałam po ściance przejechać i też miałam jednorazowa brązowa plamkę na wkładce obserwowałam się bo to było w środę i potem, czysto, poczytałam ulotkę i tam, piszę że kobiety w ciąży powinny nie używać aplikatora tylko palcem wkładać i od tamtej pory używam palca i nie mam takich sytuacji :)

Hmm u, mnie rano jest ok potem po 11 bierze mnie takie spanie masakra, no i muszę jeść lekkie dania salatka jakieś zupy bo normalnie rolada kluski wczoraj nie umiałam zjeść... Dania mięsne sosy normalnie bleee odrzuciło mnie... Ostatnio weszłam do biedronki i mówiłam mężowi co tak tu śmierdzi cebula ale tak strasznie że myślałam że wyjdę aa mąż mówił że nic tu nie śmierdzi. Dziś rano, pojechałam, dopiero odebrać wyniki z czwartku bo, normalnie tak mi się nie chciało jechać tam znów i czekać w tej, kolejce No ale na wizytę w środę potrzebuje więc się zmusiłam.

Hmm u, mnie rano jest ok potem po 11 bierze mnie takie spanie masakra, no i muszę jeść lekkie dania salatka jakieś zupy bo normalnie rolada kluski wczoraj nie umiałam zjeść... Dania mięsne sosy normalnie bleee odrzuciło mnie... Ostatnio weszłam do biedronki i mówiłam mężowi co tak tu śmierdzi cebula ale tak strasznie że myślałam że wyjdę aa mąż mówił że nic tu nie śmierdzi. Dziś rano, pojechałam, dopiero odebrać wyniki z czwartku bo, normalnie tak mi się nie chciało jechać tam znów i czekać w tej, kolejce No ale na wizytę w środę potrzebuje więc się zmusiłam.
a ja kolejny raz zero dolegliwości. Na początku zeszłego tygodnia miałam mdłości, odbijało mi się a teraz weekend spokój. I jak zwykle myśli, że może już po wszystkim. A jeść mogę wszystko niestety, nie ogranicza mnie nic i to nie wróży dobrze mojej wadze. 😕

Hej dziewczyny. Obudziłam sie o 9:30, ale zamiast wypoczęta to wymęczona! Baaardzo realnie śniło mi sie, ze jestem na wywołaniu porodu, czekam na skurcze, co chwile mnie ktos bada i w ogóle kosmos. I sie obudziłam z jakimś takim niepokojem co to będzie, bo po 1 porodzie mam takie sobie doświadczenia... nie straszę, chodzi mi bardziej o moje psychiczne rozbicie z wtedy😜

reklama
Oooo, no heeej 😘 zaczęła mi się skracać w 23 t.c. ale leżałam i potem już było nieźle. Nawet termin mamy blisko siebie ☺ a Szymek z którego?
Ja lezałam od 26tc. Mam nadzieje ze sytuacja się wcześniej nie powtórzy, bo przy Szymku nie wyleże. Z 16listopada jest :)

Współczuje wszystkim pracującym. Dolegliwości początkowe są okropne. Ja wczoraj nie mogłam patrzeć na jedzenie i przez cały dzień zjadłam talerz rosołu i dwa ciasteczka. Dzisiaj dopiero wstałam z łóżka. Syn skakał po mnie, jeździł autkami a ja jednym okiem spałam :/

Do góry