reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Bo te teorie dotyczące problemów z zajściem w ciąże u tyłozgiętych chyba nigdy nie zostały potwierdzone. Dawniej uważano, że tyłozgięcie jest anomalią. Teraz wiadomo, że to kwestia naszej urody 😄 Co do objawów to jak zwykle, różnie bywa u różnych kobiet ;) Ja niestety zawsze cierpiałam podczas miesiączki przez bóle z krzyża i inne mało fajne dolegliwości, takie jak biegunki...
Ja miałam podobnie. Bolesne miesiaczki

Dziewczyny mam banie.. umowilam sie na wizytę 03.09 babka powiedziała ze okej bo to bedzie juz 7 tydzień ale teraz z mojej aplikacji wynika ze to bedzie 6 tydzień (OM 18.07) ? Wiec juz sama nie wiem 🤦🏻‍♀️ myślicie przekładać wizytę na tydzień pozniej ?

O, u mnie też Zosia, tylko już ponad 1,5 roku ;) a już wiesz, czy to może nie bliźniaki dwujajowe? 😅 ja pewnie będę musiała odstawić, ze względu na incydent skracającej szyjki w pierwszej ciąży
Oo, witam kolezanke 😁 jedziemy na jednym wózku, pierwsze dzieci listopadowe, drugie będą kwietniowe i problem szyjkowy. Z Zosią kiedy Ci się zaczęła skracać?

Dziewczyny wybieralyscie/wybieracie lekarza prowadzącego ciąże z praktyką w szpitalu i chcecie tam rodzic czy to nie ma większego znaczenia dla was? Mama mnie namawia że powinnam mieć lekarza z praktyką w szpitalu bo to lepiej. Ja myślę że mam jeszcze czas na ewentualne zmiany i ten do którego chodzę mi pasuje...sama nie wiem co lepiej bo to pierwsza ciąża
Ja akurat mam lekarke która szpitalu nie pracuje ale ja i tak rodziłam w prywatnym i teraz też zamierzam,trafiłam tam na super lekarza i myślałam tą ciążę u niego prowadzić ale to sporo dalej od naszego miejsca zamieszkania a stwierdzilam że sama tak jeździć to mi się nie chce (mąż akurat jesienią zmienia prace i moze mało byc w domu) jak ma być dobrze to i tak będzie 😊

Dzisiaj mam wizytę na 16 :D w końcu dowiem się czy faktycznie ktoś mieszka w brzuszku:p bo testy i beta nadal mnie nie przekonują [emoji28][emoji38]
Pewnie wiele nie zobaczę ale chociaż pęcherzyk powinien być.
Dziś pierwszy raz od rana czuje się kiepsko,mega mi niedobrze [emoji1785]
Super, ja też dzisiaj na 16.10 tylko ja już 7+6 więc albo będzie wszystko albo nic 😜 a ty który tydzień? U mnie mdłości jakby się uspokajały ale wczoraj na wieczór jak kot wymiotowalam ale to chyba przez torta.., 🤣

reklama
Do góry